[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Грудень » 21 » При Калуській РДА утворено громадську раду
11:19
При Калуській РДА утворено громадську раду
Згідно з постановою уряду № 996 від 03.11.2010 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» Калуською районною державною адміністрацією утворено ініціативну групу з проведення установчих зборів для утворення громадської ради при Калуській районній державній адміністрації.
 
Ініціативна група з проведення установчих зборів для утворення громадської ради при Калуській районній державній адміністрації вирішила: провести установчі збори об 11.00 год. 21 січня 2011 року в залі засідань Калуської райдержадміністрації (м. Калуш, вул. Шевченка 6).
 
До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі — інститути громадянського суспільства).
 
Склад громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі громадської ради та внесені інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад громадської ради визначається установчими зборами. Строк повноважень складу громадської ради — два роки. До складу громадської ради може бути обрано не більше ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства. Членство в громадській раді є індивідуальним.
 
Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства. До заяви додаються: рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності); біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства; копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства; інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.
 
За 10 календарних днів до проведення установчих зборів приймання заяв для участі у них припиняється. На підставі поданих заяв ініціативна група складає список учасників установчих зборів, кандидатур до нового складу громадської ради та у разі потреби уточнює місце проведення установчих зборів, про що орган повідомляє на своєму офіційному веб-сайті та в інший прийнятний спосіб. Під час проведення установчих зборів з числа їх учасників буде обрано голову зборів, секретаря, лічильну комісію.
 
Відповідальні особи: Атаман Оксана Іванівна – заступник керівника апарату, начальник організаційного відділу апарату Калуської районної державної адміністрації (тел.: 6-52-04, електронна адреса: org12345@gmail.com ); Матіїв Роман Іванович - завідувач сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату Калуської районної державної адміністрації (тел.: 6-52-07).
 
Джерело інформації - Інтернет-представництво Калуської РДА
Категорія: Суспільство | Переглядів: 584 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]