[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Січень » 22 » На Софійській площі збирають підписи про відставки Президента і Ради
18:40
На Софійській площі збирають підписи про відставки Президента і Ради
На Софійській площі виступала Юлія Тимошенко. Люди тримають плакати, серед них також плакат з вимогою оголосити імпічмент Президенту. Також, як повідомляє Дело, на Софійській площі проблеми з мобільним зв’язком.

На самому початку віче благословив патріарх Української православної церкви Київського патріархату Філарет. На віче також присутні представники Української автокефальної православної церкви.

За різними даними на площі зібралося від 3-х до 10-и тисяч чоловік. Народ продовжує підходити. Рух автотранспорту біля площі перекрито не було, але люди поки що всі поміщаються на площі.

У своєму виступі екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко розповіла про боротьбу українців за єдність і про те, як влада заважала людям прибути до Києва.

Юлія Тимошенко також заявила, що загальна молитва допоможе об’єднати Україну. «Я не знаю більш сильної дії, ніж молитва. Наше спільне звернення до Господа допоможе нам об’єднатися заради єдності країни. Я вірю, що Господь почує нашу спільну молитву, і Україні, нарешті, отримає благословення», – сказала Тимошенко.

Посеред площі мітингуючі тримають величезний прапор України. Також є плакат з написом «Президентові імпічмент», плакати «Пори», ВО «Свободи» і таблички районів, звідки прибули демонстранти.

Як повідомлялося раніше, на Софійській площі є намет громадської організації «Спільна справа». У ній збирають голоси на референдум щодо припинення повноважень Президента і Верховної Ради.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 486 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]