[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Грудень » 3 » Міліція і комунальники знесли наметове містечко на Майдані Незалежності
10:01
Міліція і комунальники знесли наметове містечко на Майдані Незалежності
Сьогодні вночі, 3 грудня 2010 року, співробітники міліції та працівники комунальних служб знесли наметове містечко на Майдані Незалежності в Києві.

Як повідомив один з учасників акції протесту проти Податкового кодексу, співробітники міліції взяли в кільце Майдан Незалежності, і на територію наметового містечка близько 4:00 зайшли люди в помаранчевих жилетах.

Вони почали викидати з наметів речі пікетників, розбирати намети і вантажити їх разом з піддонами на КАМАЗ. Речі протестуючих було звалено посеред площі, потім власникам дозволили розібрати їх.

"Висмикують обігрівачі з розетки, валять на підлогу, їм кричать: "Що ви робите? Буде пожежа!", але вони продовжують", - описав те, що відбувалося, активіст. "Зараз вони намагаються штовхати польову кухню, а вона досить важка. Її тільки причепом можна вивезти", - додав він.

До 6:00 наметове містечко було повністю розібрано. Учасник акції зазначив, що міліція до учасників протесту силу не застосовує - їх просто витісняють з майдану. Він також повідомив, що одного з учасників акції допитали в оперативній машині.

Маніфестант наголосив, що пікетники ще вчора на випадок розгону наметового містечка оголосили загальну мобілізацію.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 539 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]