[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Березень » 25 » “Карпатська зима” підводить підсумки
15:46
“Карпатська зима” підводить підсумки
В рамках проведення регіональної програми „Карпатська зима” працівниками відділу податкової міліції Калуської ОДПІ на території обслуговування (Калуський, Долинський, Рогатинський, Рожнятівський райони) проведено 74 спільних з іншими контролюючими органами перевірки юридичних і фізичних осіб, які спеціалізуються з надання послуг під час зимового курортного сезону.
 
За цей період викрито 9 злочинів у сфері оподаткування, загальна сума несплачених податків по яких перевищує 5,8 млн. грн., вилучено з незаконного обігу товарно-матеріальних цінностей на суму понад 359,556 тис. грн. Також, виявлено 27 фактів використання суб’єктами господарювання найманих працівників (36 осіб) без належного оформлення трудових відносин.
 
Зібрані матеріали направлені до відповідних (О)ДПІ для притягнення винних до адміністративної відповідальності, або передачі матеріалів до органів прокуратури для порушення кримінальних справ.
 
Виявлено 4 факти надання послуг фізичними особами без державної реєстрації (перевезення пасажирів, надання зимового спортивного інвентаря, надання послуг з ігри в більярд), що дозволяло останнім отримувати прибутки і при цьому ухилятись від сплати в бюджет держави передбачених чинним законодавством платежів.
 
Відділ податкової міліції Калуської ОДПІ
Категорія: Кримінал | Переглядів: 752 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]