[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Квітень » 24 » Калуські податківці побували в гостях у першокурсників колледжу
12:21
Калуські податківці побували в гостях у першокурсників колледжу

До першокурсників Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету завітали місцеві податківці щоб поговорити про податки. Завідувач сектору Калуської ОДПІ Ольга Сопушинська розповіла про роль податкової служби у формуванні місцевих бюджетів.

Особливу зацікавленість серед слухачів викликала інформація про декларування доходів громадян, яка закінчується 30 квітня в частині подання обов’язкових декларацій. Ольга Миколаївна зазначила, що подання декларацій з метою реалізації права на податкову знижку продожується до кінця календарного року. Ті учні, які навчаються на платній формі чи їх батьки мають право на повернення з бюджету частини коштів, сплачених ними у вигляді податку.

Директор коледжу, кандидат наук з державного управління, депутат Івано-Франківської обласної ради, голова комісії з питань праці та соціального захисту населення Галина Ляхович зазначила, що декларування доходів дає право на повернення коштів, зокрема тих, що витрачені на навчання. Це дуже важливо для студентів та їх батьків, адже хороша освіта коштує недешево.

Категорія: Освіта | Переглядів: 804 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]