[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Квітень » 2 » Калуська ОДПІ: Подання звітності по РРО в електронній формі-черговий крок перетворення податкової служби з фіскального органу до сервісної с
17:21
Калуська ОДПІ: Подання звітності по РРО в електронній формі-черговий крок перетворення податкової служби з фіскального органу до сервісної с

Державна податкова служба трасформується з фіскального органу до сервісної служби. Про це заявив на семінарі з платниками податків начальник Калуської ОДПІ Віктор Глушпенко.  Успішно працює Центр обслуговування платників податків та відокремлений пункт реєстрації акредитованого Центру сертифікації ключів при Калуській ОДПІ, консультаційна гаряча лінія з питань роз’яснення податкового законодавства при ДПС України, Сервіс «Пульс» та ін.  Черговим кроком такого перетворення є запровадження Порядку передачі електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій дротовими та бездротовими каналами зв’язку.

 Перед присутніми виступили також начальник відділу моніторингу грошових операцій ДПС в Івано-Франківській області Ігор Кравець, представники центрів сервісного обслуговування. Вони детально проінформували присутніх про переваги подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій в електронному вигляді та порядок встановлення модемів, використання РРО нових модифікацій, технічні аспекти впровадження та доопрацювання існуючого парку РРО. До 1 липня 2013 року є ще час для здійснення всіх технічних та організаційних заходів задля виконання законодавчих нововведень, однак не потрібно зволікати, оскільки в області дуже багато касових апаратів, а сервісних організацій всього кілька. З 1-го липня 2013 року за неподання звітності в електронному вигляді настає відповідальність.

Фахівці Калуської ОДПІ повідомили присутнім про зміни в законодавстві щодо податку на прибуток, податку на додану вартість, порядку оподаткування підприємницької діяльності.   

Після завершення виступів, фахівці податкової служби та представники сервісних організацій відповіли на запитання присутніх.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 535 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]