[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2012 » Січень » 9 » Калуська міська рада вимагає відставки Януковича
10:25
Калуська міська рада вимагає відставки Януковича
За ініціативою фракції ВО «Батьківщина» минулого тижня у вівторок на сесії Калуської міської ради розглянули звернення щодо дострокового припинення повноважень Президента України та Верховної Ради України.

«Нинішня влада в Україні на чолі з президентом Віктором Януковичем за період свого керівництва країною продемонструвала свою повну неготовність і неспроможність до ефективної роботи як задля покращення рівня простих громадян, так і у питанні інтеграції України в світове співтовариство, — йдеться у зверненні. Обіцяне Президентом «покращення вже сьогодні» виконано виключно для найближчого олігархічного оточення Президента, в той час як вся країна котиться в провалля злиднів. Багаті стають багатшими, а бідні — біднішими. Пенсійна, податкова, соціальна реформи вже поставили на межу виживання десятки мільйонів простих українців. Останні дії влади, спрямовані на зниження системи соціальних гарантій і пільг, змусили вийти на акції протесту десятки тисяч простих громадян. Політичні репресії проти лідерів опозиції, тиск на засоби масової інформації свідчать про намагання нинішньої влади встановити в Україні тоталітарний режим. Нинішня влада створює дедалі більшу загрозу національній безпеці, самому існуванню України як незалежної держави».

Завершується звернення вимогою провести демократичні дострокові вибори Президента України та Верховної Ради України й допустити до участі в них лідерів опозиції, пишуть Дзвони Підгір'я.

Більшість депутатів проголосували за запропонований проект звернення. Міський голова Ігор Насалик вже після голосування зазначив, що тепер Калушу не варто розраховувати на фінансування екологічних програм.

Рішення про звернення Калуської міської ради міський голова не підписав, тож воно не набуло ваги офіційного документа і не надіслано адресатам — Верховній Раді і Президенту України.

Джерело інформації - Фirtka.if.ua
Категорія: Політика | Переглядів: 1009 | Додав: CHERNISHOV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]