[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2009 » Вересень » 21 » Яценюк допускає поділ України на три різні держави
22:43
Яценюк допускає поділ України на три різні держави

Лідер Фронту змін Арсеній Яценюк переконаний, що Україна не має альтернативи збереженню цілісності нації. Про це він заявив в ефірі телекомпанії Нове телебачення краю в Коломиї Івано-Франківської області, повідомляє прес-служба Фронту змін у понеділок.

"У нас просто немає іншого шляху. Якщо ми підемо на поводу у тих, хто порушує питання мови, НАТО, ЄС, Росії, Чорноморського флоту, ОУН-УПА, Другої світової війни, - ми з вами житимемо так: Західна Україна буде в межах чотирьох, може, п’яти областей, а Східна Україна і Центральна Україна - окремо. Це буде три різних держави", - сказав Яценюк.

Він підкреслив, що "Донецьк - це теж Україна, хоча там і розмовляють російською мовою". Шахтар на Сході України, за словами Яценюка, точнісінько так само, як і на Заході, спускається на тисячі метрів, де спека 55 градусів і нічим дихати. "Він такий же українець, як і на Західній Україні", - зазначив політик.

"Ми повинні усвідомити - Львів нічого не вартий без Донецька, а Донецьк нічого не вартий без Франківська. Лише це є виходом для України. Нам не потрібна роздерта держава", - підкреслив Яценюк.

Як повідомлялося, Яценюк заявляє, що у разі обрання президентом відстоюватиме у зовнішньополітичних питаннях перш за все національні інтереси і вестиме рівноправний діалог як із Заходом так і зі Сходом.

Категорія: Політика | Переглядів: 743 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]