[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Березень » 29 » Інтернет-представництво Калуської РДА тимчасово недоступне
13:19
Інтернет-представництво Калуської РДА тимчасово недоступне
 
Офіційний сайт Калуської районної державної адміністрації тимчасово недоступний в інтернеті на невизначений термін. Причиною цієї банальної події стала пожежа в одному з найбільших дата-центрів українського хостінг-провайдера в Одесі Hosting.ua. Нагадаємо, що офіційний сайт Калуської РДА користувався хостінгом саме цього провайдера.

В Одесі 27 березня 2010 року, в 9-00 вечора в дата-центрі українського хостинг-провайдера Hosting.ua по вул. Дальницька, 46 почалася пожежа.
 
Примітно, що в цьому дата-центрі встановлена одна з найбільш сучасних систем пожежогасіння, але вона з якихось причин не спрацювала. Як запевняють співробітники компанії, сигнал від датчиків надійшов, тобто сигнальна частина системи спрацювала, а от вогнегасіння чомусь не спрацювало.

У дата-центрі не можна застосовувати водну систему пожежогасіння, але пожежні, які прибули на місце події, просто не мали інших можливостей для гасіння пожежі. У результаті сервери постраждали й від вогню, і від води. Крім того, у дата-центрі пожежні під час гасіння пожежі вибили вікна.
 
Зараз через інцидент не працюють тисячі сайтів, які розміщалися на серверах компанії. Поки що точний обсяг збитків не відомий, і, швидше за все, на з'ясування всіх подробиць піде не менш тижня.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 736 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]