[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Березень » 12 » Двоє чоловіків пограбували пенсіонерок
23:42
Двоє чоловіків пограбували пенсіонерок
Міліція зараз з’ясовує, як довго тривали вояжі двох молодих мешканців Чернівецької області селами нашого району, внаслідок яких постраждали місцеві жителі. Йдеться про самотніх жінок похилого віку. Саме осіб цієї категорії, як вже встановлено, кривдили зловмисники.
 
Як з’ясувалося, 28-ий та 31-ий буковинці на початку лютого, представившись священиками, запропонували 87-річній жительці одного з сіл Калущини придбати у них релігійну атрибутику. Коли бабуся винесла з іншої кімнати гроші за буцімто рідкісні і "дуже помічні” образочки та хрестики, молодики вихопили з рук старенької 300 гривень і миттю зникли з помешкання. Зрозуміло, що про цю подію міліції стало відомо не відразу, а лише коли пенсіонерка поділилася своєю бідою з сусідами, тож і затримати зловмисників оперативно виявилося неможливим.
 
За деякий час ситуація з "продажем образочків” повторилася вже в іншому населеному пункті. Потерпіла бабця також описала двох чоловіків, які після того, як нахабно відібрали у неї гроші просто в її оселі, сіли в легковик бежевого кольору і зникли у невідомому напрямку. Потерпілі пенсіонерки мешкають в Павликівці та Сівці-Калуській.
 
Проаналізувавши зареєстровані випадки, правоохоронці припустили, що зловмисники знову спробують таким же способом поживитися за рахунок стареньких людей. І наступна поява цього дуету на Калущині виявилася тому підтвердженням. Минулої суботи в одному з сіл міліціонери помітили бежеві "Жигулі” з двома особами ромської національності в салоні. Дільничні інспектори Володимир Гриник, Василь Грещук та Семен Лесів вирішили поцікавитися, що привело їх сюди. Побачивши працівників міліції, ті намагалися утекти, але правоохоронці виявилися спритнішими і затримали їх.
 
Буковинців, які є братами, доставили до райвідділу міліції. Зараз вирішується питання про порушення щодо них кримінальної справи за вчинення пограбувань, а також перевіряється ймовірна причетність затриманих до скоєння інших злочинів.
 
Джерело інформації - газета "Вісті Калущини"
Категорія: Кримінал | Переглядів: 637 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]