[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Грудень » 15 » "Даноша" допомагає малозабезпеченим дітям
22:42
"Даноша" допомагає малозабезпеченим дітям
Калуський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиросердечну подяку товариству з обмеженою відповідальністю «Даноша», в особі генерального директора Тома Аксельгаарда, за уважне ставлення до потреб малозабезпечених дітей та надання матеріальної допомоги.
 
Хочемо зазначити, що Ваша допомога була вкрай необхідною й корисною. Дякуємо за ту радість, яку відчують діти, отримавши на свята подарунки , придбані за виділені кошти. Те, що Ви вирішили надати фінансову допомогу саме Калуському районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, є беззаперечним доказом Вашої небайдужості до проблем малозабезпечених верств населення.
 
У нашому районі є велика кількість дітей-інвалідів, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які потребують допомоги. Тому було б надзвичайно приємно, якби приватні підприємства, які знаходяться на території нашого району також долучалися до подібних акцій та своєю благодійністю допомагали тим, хто цього потребує.
 
Адже благодійність і співчуття завжди було ознакою високої освіченості, людяності і особистої духовної краси. Діти не повинні бути обділені увагою дорослих. Об’єднаймо наші зусилля заради дітей. Діти - це наше майбутнє! Колектив Калуського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вітає Всіх з наступаючими святами! Злагоди Вам та добробуту!
 
Роман Рига,
директор районного центру соціальних служб
для сім’ї, дітей та молоді
Категорія: Суспільство | Переглядів: 670 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]