[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Грудень » 26 » Боднарівська школа отримала нову котельню
15:25
Боднарівська школа отримала нову котельню
Гарний подарунок до дня Святого Миколая отримала загальноосвітня школа I-III ст. села Боднарів Калуського району. Відтепер цей навчальний заклад опалюватиме сучасна газова котельня. Заступник голови облдержадміністрації Руслан Гусак зазначив: «Понад 5 років цей навчальний заклад не опалювався належним чином. Потрібно було терміново збудувати нову котельню».

Роботи тривали впродовж двох місяців. За цей час не лише встановили сучасну котельню, а й зробили розводку у приміщенні школи, замінили батареї. Загальна вартість впорядкування склала 290 тисяч гривень. Ці кошти, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Михайла Вишиванюка, було виділено з обласного бюджету.

Встановленням котельні займалися працівники фірми «Ендрю». За словами її директора Костянтина Сініцина, серед переваг котельні – високий рівень ККД, що дозволяє економити газ.

У планах громади села на найближче майбутнє – замінити вікна та двері у місцевій школі, що дозволить зберегти таке довгоочікуване тепло.

Силами громади та з допомогою районної влади забезпечили також теплопостачання Будинку культури у Боднарові. Як розповіла сільський голова Галина Матківська, цей заклад не опалювався впродовж 20 років. Тепер тут змонтовано систему опалення та замінено вікна. На роботи витратили 165 тисяч гривень з місцевого бюджету. Галина Матківська подякувала всім тим, хто долучився до добрих справ із впорядкування Боднарова. Для них на свято Миколая учні сільської школи підготували цікаву концертну програму.
 
Джерело інформації - газета "Західний Вісник"
Категорія: Суспільство | Переглядів: 631 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]