[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Грудень » 19 » Благодійний захід до Дня святого Миколая
11:16
Благодійний захід до Дня святого Миколая
У п’ятницю, 17 грудня 2010 року, у районному Будинку культури відбувся благодійний захід до Дня святого Миколая. Діти із прийомних, неблагополучних сімей, діти-сироти із Калуського району отримали подарунки. Із радістю та неабиякими захопленнями діти мали змогу подивитися виставу «Як Тишко-Нишко святому Миколаю допоміг», яку поставив театр «ЛюбАрт» (керівник Любов Липовська).
 
Директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Роман Рига розповів, що це дійство - благодійний захід до Дня святого Миколая – відбулося завдяки меценатам, в першу чергу ТОВ «Даноша», голові райради Василеві Дзундзі та ін.
 
Священик о. Микола Гасяк привітав усіх із прийдешнім святом, наголосив на тому, що люди повинні творити добрі вчинки, тим самим наслідувати святого Миколая, і допомагати своїм ближнім.
 
Голова районної ради Василь Дзундза відзначив, що влада робить і буде робити все для дітей, адже діти – наше найбільше багатство. В.Дзундза переконаний, що серед дітей ростуть талановиті люди, які в майбутньому прославлять наш край і нашу державу.
 
Діти переглянули виставу «Як Тишко-Нишко святому Миколаю допоміг», потім розповідали вірші про святого Миколая, водили хороводи, співали «Ой хто, хто Миколая любить?». А після завершення концертної програми був накритий для дітей солодкий стіл.
 
Джерело інформації - Інтернет-представництво Калуської РДА
Категорія: Культура | Переглядів: 889 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]