[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Березень » 22 » 31 березня 2010 року закінчується термін подання декларацій про доходи громадян, отримані в 2009 році
08:56
31 березня 2010 року закінчується термін подання декларацій про доходи громадян, отримані в 2009 році
До 1-го квітня обов’язково повинні бути задекларовані доходи, отримані у вигляді спадщини, подарунків, призів, виграшів, інвестиційного прибутку, іноземні доходи та інші, які були отримані від осіб, що не мають статусу податкового агента.
 
Особливістю деклараційної кампанії-2010 є те, що громадяни-боржники, в яких, починаючи з 24 листопада 2009 року, минув строк позовної давності щодо їх заборгованості перед кредиторами, повинні подати річну податкову декларацію до податкового органу за місцем свого проживання, в якій відобразити всю суму такої заборгованості. Податок сплачується лише за умови, що сума заборгованості перевищує 334,5 грн.
 
Для зручності громадян податківці працюватимуть у вихідні дні та у післяробочий час. Чекаємо Вас за адресою: м. Калуш, вул. Василя Стуса, 2, 2-й поверх, телефон для довідок: 5-15-29, 2-36-48. Останній день подання декларацій - 31 березня.
 
Лілія Василів,
начальник управління оподаткування фізичних осіб
Калуської ОДПІ.
 
 
Коментар з приводу…
 
Василь Турчин,
заступник голови Калуської РДА:

- І податківці і місцева влада повинні докладати усіх зусиль, щоб і надалі роз’яснювати громадянам про важливість декларування доходів, адже податок з доходів фізичних осіб – один з небагатьох, що повністю зараховується до місцевого бюджету і в подальшому працює на громаду.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 622 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]