[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Квітень » 5 » 22 прикарпатці добровільно здали 141 одиницю зброї
16:11
22 прикарпатці добровільно здали 141 одиницю зброї
141 одиницю зброї, зокрема 117 – нарізної армійських зразків, нарізної та гладкоствольної мисливської зброї, а також 2 саморобних вогнестріли добровільно здали на Прикарпатті власники незареєстрованої зброї. За такий акт доброї волі любителів-колекціонерів не притягатимуть до будь-якої відповідальності.

Як повідомили у СЗГ УМВСУ в Івано-Франківській області у межах місячника добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв, який тривав упродовж березня, зброю здали 22 мешканці області.

З арсеналу отриманої зброї правоохоронці виокремлюють 13 одиниць зброї армійських зразків та 11 одиниць мисливської зброї з нарізним стволом. Ця зброя може становити підвищену небезпеку у разі, якщо вона зберігається з порушеннями відповідних правил.

Відтепер якщо у когось з громадян міліція виявить боєздатну зброю, яка не перебуває на обліках, то у слідчих органів є всі підстави порушувати кримінальну справу проти власників такої зброї.

Прикметно, що чимало громадян, які зголосилися здати незареєстровану зброю, отримали підстави зареєструвати її у встановленому порядку. Після проведення необхідної перевірки та дослідження зброї, а у більшості випадків йдеться про мисливські рушниці, 62 прикарпатці можуть стати законними власниками цієї зброї.

Джерело інформації - Zahid.NET
Категорія: Суспільство | Переглядів: 529 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]