[Калуський інформаційний портал ]
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форуму: info-kalush  
Форум » Загальний розділ » Спорт » Чи пройде Україна в ЧС-2010 ?
Чи пройде Україна в ЧС-2010 ?
Хто пройде в ЧС-2010 ?
1. Англія \ Хорватія [ 0 ] [0.00%]
2. Україна \ Англія [ 2 ] [100.00%]
3. Хорватія \ Україна [ 0 ] [0.00%]
4. Англія \ Білорусія [ 0 ] [0.00%]
5. Хорватія \ Білорусія [ 0 ] [0.00%]
Усього відповідей: 2
info-kalush Дата: Понеділок, 02.02.2009, 01:26 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Отже на даний момент ситуація така:

- Англія трощить все що бачить, і впевненно йде до ЧС-2010.
- Хорвати відіграли результативну гру з Казахстаном (3-0), Андорою (4-0), нічія з Україною (0-0) і поразка у Англії (1-4).
- Україна відіграла з Білорусами (1-0), з Казахстаном (3:1), з Хорватами (0-0).

Станом на 1 грудня 2008 року.



 
info-kalush Дата: Понеділок, 02.02.2009, 01:27 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Загалом гра збірної добра, але для того щоб пройти, потрібно більше відавати своїх сил. Гра в запасі, а отже на 3 очки ми обходимо Хорват. Якщо ми не запустимо матчі з Білорусією, Андорою і Казахстаном + нічія з Хорватами - і ми майже на ЧС 2010.

 
info-kalush Дата: Понеділок, 02.02.2009, 01:27 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Ось розклад ігор збірної:

1 квітня 2009 --- Англія - Україна
6 червня 2009 --- Хорватія - Україна
10 червня 2009 --- Україна - Казахстан
5 вересня 2009 --- Україна - Андорра
9 вересня 2009 --- Білорусія - Україна
10 жовтня 2009 --- Україна - Англія
14 жовтня 2009 --- Андорра - Україна


 
info-kalush Дата: Понеділок, 02.02.2009, 01:30 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Мій голос - Україна \ Англія.

Треба підтримувати своїх.


 
info-kalush Дата: Вівторок, 09.06.2009, 23:19 | Повідомлення # 5
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Отже нагадуємо результати матчів:

1 квітня 2009 року --- Англія : Україна - 2 : 1
6 червня 2009 року --- Хорватія : Україна - 2 : 2


 
info-kalush Дата: Вівторок, 09.06.2009, 23:26 | Повідомлення # 6
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Звіт про матч "Англія - Україна" (1 квітня 2009 року) :

Підопічним Михайличенка не вдалося витримати тест збірною світового рівня, яка, до того ж, прагнула реабілітуватися в очах власних вболівальників після невиходу на Євро-2008. І справа тут не лише у результаті, але й у змісті гри, який примушує вболівальників хвилюватися щодо шансів національної команди проти на наступний чемпіонат світу.

Перший тайм матчу показав "традиційність" школи нашого футболу - в деяких моментах футболісти збірної України зовсім не намагалися зберігати м'яч. Це можна було помітити за кількістю безадресних передач захисників гостей, які в окремих моментах намагалися якомога швидше винести м'яча подалі від свого штрафного. Особливо часто на початку зустрічі цим зловживав Дмитро Чигринський.

Перші атаки України закінчувалися на підступах до штрафного майданчику, зовсім необов'язковими були удари з метрів 30 Алієва і Валяєва. Ніхто не сумнівається в ударах Олександра, але атаку можна було продовжити, напевно, більш конструктивно, особливо в епізоді на початку матчу.

Отримавши свободу в центрі поля, хавбеки гостей почали заграватися. І знову "відзначився" півзахисник "Динамо". Після його "обрізки" Англія продемонструвала, як можна провести гостру контратаку, перегравши в три дотика середню лінію "синьо-жовтих". Саме в цьому моменті господарі могли забити перший гол, але вони зробили це трохи пізніше.

Гол у ворота України став результатом двох програних дуелей у своєму штрафному майданчику. У першому випадку Михалик програв боротьбу на другому поверсі Террі, що зовсім недозволено для центрального захисника під час стандарту. У другому випадку Мілевський не дограв епізод зі своїм візаві. Зрозуміло, що до матчу визначається, хто з ким буде грати під час стандартів, але чому Мілевський опинився поруч з Краучем, тільки через габарити обох форвардів? Нападник "Динамо" часто бореться на "п'ятачку" перед воротами, але тільки перед чужими воротами, де не страшно програвати таку боротьбу.

Перше запитання, яке напрошується після забитого голу - за рахунок чого гості змогли би зрівняти рахунок? Вороніну варто віддати належне, у бажанні та боротьбі йому не було рівних. Але індівідальні дії обох українських форвардів без підтримки середньої лінії не мали сенсу. Їх проходи закінчувалися на черговому захиснику господарів і відборі без продовження і без конструктивних дій. Виникло відчуття, що півзахисники і нападники України грають у різних командах.

У другому таймі ситуація на полі не змінилася. Господарі контролювали хід гри, а в лінії оборони "синьо-жовтих" наростала нервозність. Тимощук вибивав м'яч у необов'язковій ситуації, Михалик продовжував зловживати фолами на підступах до шрафного майданчику. Одне з таких порушень закінчилося небезпечним стандартом у воріт України у виконанні Бекхема.

Гол, який забив Шевченко став несподіванкою на тлі такої гри. Україна відповіла винахідникам футболу також голом зі стандарту. І в даному випадку вдало зіграв "на підборі" головний голеадор нашої команди. Занадто самовпевнено грали захисники господарів, дозволяючи собі залишатши без нагляду українського форварда.

Але наступний небезпечний стандарт біля воріт гостей знову закінчився голом. І знову помилка, яка продублювала першу - дуель у своїй штрафній програв Мілевський. Важко було сказати, хто в цьому епізоді мав зіграти з Джеррардом, але боровся з ним український нападник. Ще більше питань виникає з приводу того, чому Чигринський дозволив добити м'яча Джону Террі після скидання мерсісайдця.

У підсумку, до поразки України привели два гола-близнюки зі стандартів, що зовсім не можна назвати несподіваним у грі збірної Англії. Україна мала була бути готова до таких "козирів" від господарів та Капелло.

Англія - Україна - 2:1

Голи:1:0 - Крауч (29), 1:1 - Шевченко (74), 2:1 - Террі (85).

Англія: Джеймс, Г.Джонсон, Р.Фердінанд (Джагелка, 88), Террі, Е.Коул, Леннон (Бекхем, 58), Лемпард, Джеррард, Беррі, Крауч (Райт-Філліпс, 79), Руні.

Україна: П'ятов, Шевчук, Чигринський, Михалик, Слюсарь (Калиниченко, 90), Валяєв (Назаренко, 61), Ярмаш, Тимощук, Алієв, Воронін (Шевченко, 56), Мілевський.

Попередження: Беррі (10), Михалик (14), Г.Джонсон (73), Бекхем (88).


 
info-kalush Дата: Вівторок, 09.06.2009, 23:33 | Повідомлення # 7
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Відбірний матч ЧС-2010 між національними збірними України і Казахстану обслуговуватиме бригада арбітрів з Португалії.

Головним арбітром зустрічі призначений Бруно Пайшао. На лінії йому допомагатимуть Жозе Рамальо і Серафима Ногейро. Четвертий арбітр - Жоао Феррейра.

Нагадаємо, матч Україна - Казахстан почнеться в 20:00, в середу, 10 червня, в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського».


 
info-kalush Дата: Вівторок, 09.06.2009, 23:35 | Повідомлення # 8
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
отже, завтра вечором маємо змогу знову наглядати за матчем нашої збірної, цього разу проти збірної Казахстану. Ну що ж завтра побачимо хто кого.... чекаю з нетерпінням ;)

 
info-kalush Дата: Середа, 10.06.2009, 22:56 | Повідомлення # 9
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Україна : Казахстан
2 : 1

Звіт про матч.

Збірна України взяла заплановані три очки, обігравши у середу у матчі відбіркового турніру до ЧС-2010 року команду Казахстану з рахунком 2:1. Якщо хтось і очікував розгрому гостей у цій грі так це вболівальники.

По грі команда Михайличенка "возила" казахів, але привезла першою гол у свої ворота. Знову розбалансовано зіграв захист українців. Спочатку на куту штрафної помилився Шевчук і після рикошету від Чигиринського, м`яч влучає в голову Русола і відлітає до Нусербаєва, який переправляє його в пусті ворота 0:1.

Це була 18 хвилина, а до цього не забили Мілевський, коли пробив повз ворота з метрів 12-ти та Воронін, котрий перекидав голкіпера, але перекинув ворота.

Пропущений гол якщо і вплинув на активність українців, але ще більше закрилися гості. На 33 хвилині за нападників всю роботу виконав Назаренко. Гравець "Дніпра" з метрів зі стандарту 24 поцілив у дев`ятку воріт казахів - 1:1.

Після того як українці зрівняли рахунок ще один момент втратили гості. Ербес з 11 метрів не влучив у порожні ворота збірної України, перебуваючи сам в центрі штрафної.

Початок другого тайму став продовженням бенефісу Назаренко. Мілевський, який в цій грі на пару з Ротанем був головним плеймейкером українців запустив у штрафну Назаренка пасом поміж трьох захисників, і Сергій пробив у ближній кут воріт, зробивши рахунок 2:1.

Ще хвилин з 15 українці побігали активно, а потім почали грати на збереження сил. І хоча в Києві в ці дні спека за 30 градусів, але вболівальники, яких і так зібралося замало, їм цього не могли пробачити. Свист трибун погнав синьо-жовтих вперед. Небезпечно бив по воротах Селезньов, котрий замінив Вороніна, що так і не зміг знайти свій темп гри. З кількох метрів головою бив Мілевський, але поруч зі стійкою.

На 82 хвилині міг зіпсувати настрій українцям Аверченко. Казахи розкатали захист українців і Аверченко з 14 метрів пробиває вище воріт і знову захист лише спостерігає за ударом...

Заключний час збірна України провела більш у вичікуванні фінального свистка, ніж в потугах покращити різницю та забитих пропущених м`ячів, чого може не вистачити на фініші відбору.


 
info-kalush Дата: Понеділок, 12.10.2009, 16:10 | Повідомлення # 10
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Україна : Англія − 1:0 (10 жовтня 2009 року)

Голи: 1:0 Назаренко (29).

Україна: П’ятов, Кобін, Кучер, Хачеріді, Ракицький, Ротань, Тимощук, Гай, Назаренко (Ярмоленко, 67), Шевченко (Гусєв, 90+2), Мілевський.

Англія: Грін, Джонсон, Фердинанд, Террі, Е.Коул, Леннон (Джеймс, 15), Керрік, Лемпард, Джеррард (Мілнер, 46), Хескі (К.Коул, 72), Руні.

Вилучення: Грін (13).

Нереалізований пенальті: Шевченко (16).


 
info-kalush Дата: Понеділок, 12.10.2009, 16:13 | Повідомлення # 11
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
У суботу, 10 жовтня, національна збірна України здобула перемогу в, безсумнівно, найважливішому на цей момент поєдинку кваліфікаційного турніру чемпіонату світу-2010. Мрію мільйонів наших уболівальників втілив у життя Сергій Назаренко, забивши єдиний м’яч потужним ударом з-за меж карного майданчика. Символічно, що свій найважливіший гол за збірну Сергій забив на «Дніпро-Арені», де проводить домашні зустрічі його клуб.

 
info-kalush Дата: Понеділок, 12.10.2009, 16:14 | Повідомлення # 12
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Сюрпризи від наставника.

Олексій Михайличенко всупереч усім прогнозам з перших хвилин випустив на поле двох дебютантів − захисників Євгена Хачеріді та Ярослава Ракицького. Додайте до них учорашнього новачка Василя Кобіна, який вперше вийшов на правому фланзі у збірній, і постане абсолютно експериментальна лінія оборони. Треба відзначити, що молоді новобранці загалом упоралися із хвилюванням, хоча вряди-годи і припускалися − через брак досвіду й зігранності − тактичних помилок. Зате у єдиноборствах і 22-річний Хачеріді, і 20-річний Ракицький показали справжній клас. Останній взагалі міг стати справжнім героєм, якби його фірмовий удар здалеку неймовірним чином не парирував воротар.

Вилучення й пенальті.

Почалося все для нас напрочуд вдало. Вже на 13-й хвилині Артем Мілевський утік від Ріо Фердинанда, вирвавшись віч-на-віч з Робертом Гріном. Тому не вдалося впоратися з українським форвардом інакшим способом ніж збити його в карному майданчику. У підсумку − червона картка воротарю і пенальті. На жаль, капітану «синьо-жовтих» Андрію Шевченку просто не пощастило: він спокійно розвів Девіда Джеймса та м’яч по різні боки, але влучив у стійку воріт… Незабитий пенальті анітрохи не знітив такого досвідченого гравця. У першому таймі Шевченко несамовито боровся з суперниками, активно рухався, часто отримував м’яча, роздавав передачі і сам намагався загострювати ситуацію. Одним словом − вів гру нашої збірної.

Назаренко забиває вдома.

Упродовж перших 30 хвилин українці буквально затисли суперників на їхній половині поля, і врешті-решт досягли свого. Гольовий момент виник внаслідок пресингу у виконанні Руслана Ротаня, який змусив помилитись когось із англійських захисників. М’яч підібрав Василь Кобін, обіграв двох опонентів, але на третьому спіткнувся. Однак м’яч відскочив до дніпропетровця Сергія Назаренка, який могутнім ударом − за невеличкого рикошету від голови Ешлі Коула − відкрив рахунок. Чим довів рідну публіку до екстазу!


 
info-kalush Дата: Понеділок, 12.10.2009, 16:14 | Повідомлення # 13
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Нещаслива штанга

Як виявилось, гол поклав початок просто-таки фантастичному за змістом відрізку. Одразу ж по тому Уейн Руні вивів на забійну позицію Френка Лемпарда, але м’яч після його удару промайнув повз ворота. За мить − уже українці схопилися за голову. Артем Мілевський приклався неробочою лівою метрів з двадцяти, та англійців знову врятувала штанга. Англійці намагалися нав’язати контргру, переважно розвиваючи атаки своїм правим флангом. Але й «синьо-жовті» в тилу не відсиджувались, створивши низку перспективних моментів. Один з них завершився непоганим, але неточним ударом головою Олексія Гая.

Всюдисущий Тимощук.

Другий тайм «синьо-жовті» почали не так упевнено. Все ж таки відповідальність за результат висіла над гравцями немов Дамоклів меч. Десять підопічних Фабіо Капелло спробували скористатися певною розгубленістю опонентів. У ці хвилини особливо помітною стала ключова роль Анатолія Тимощука, який ніби на крилах літав по всьому ігровому периметру, полюючи на м’яч. Кілька разів англійцям все ж вдалось організувати осмислені комбінації, але, відчувши цей порив суперників, українці почали методично «сушити» гру.

Валідольна кінцівка.

Чим більше спливало часу, тим обережніше діяли господарі. Адже кожна помилка в їхніх діях могла стати фатальною. Звісно, при цьому хлопці Михайличенка не відмовлялись від пошуку шляхів до сітки воріт Джеймса. На 80-й хвилині це ледь не вдалось їм удруге: Ракицький протягнув м’яча через усе поле і видав чудову передачу Андрію Ярмоленку. Молодий динамівець вийшов один на один з голкіпером, але переграти його не зумів. Утім, цей епізод насправді вирізнявся з загального контексту, позаяк набагато активнішими виглядали саме гості. На останніх хвилинах ударам Руні та Лемпарда лише трішки не вистачило точності − на щастя для нас. Українці вистояли і досягли такого омріяного результату. Тепер нашій команді необхідно перемагати на виїзді Андорру, щоб забронювати друге місце в групі й вийти до раунду плей-офф.

Бажання перемоги.

«Після такої гри дуже важко щось аналізувати. Видно було, що всі наші гравці виклались на сто відсотків. Напевно, ми хотіли перемогти більше за суперників і досягли свого, − зазначив одразу після матчу Олексій Михайличенко. − Звісно, нам не вистачало досвіду. Нечасто ми беремо участь у таких зустрічах, тому хлопці в другому таймі все більше стали грати на утримання рахунку. Гадаю, ми обрали актуальну тактику, яка виявилася достатньо продуктивною. Тепер нам залишається перемогти Андорру. Переконаний, що там не буде легко. Згадайте, яких труднощів зазнала Росія в поєдинку з цією командою у відбірному циклі Євро-2008. Та ми усвідомлюємо: без трьох очок в Андоррі сьогоднішній результат не матиме значення...»

Історична перемога.

«Я просто щасливий, що наша збірна сьогодні виконала завдання і зробила ще один крок до омріяної мети − зіграти в фінальній частині чемпіонату світу-2010, − у свою чергу зауважив президент ФФУ Григорій Суркіс. − Крім того, ми вперше здолали команду з так званої «великої п’ятірки». Цей історичний результат також дає можливість говорити, що у нас підростає дуже талановите молоде покоління футболістів. Хіба може не тішити дебют Ярослава Ракицького та Євгена Хачеріді? Вони вперше вийшли у складі головної команди країни, і одразу − проти Англії. Але виграли! І ця перемога є визначною подією не лише для них, але й для всієї країни».


 
Patriot Дата: Вівторок, 13.10.2009, 11:04 | Повідомлення # 14
Рядовий
Група: Друзі
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
дякую, info-kalush за твою інформацію.

А наші звісно молодці. Так тримати хлопці, покажіть всьому світу, що то таке команда української збірною по футболу.

Повідомлення відредагував Patriot - Вівторок, 13.10.2009, 11:04
 
info-kalush Дата: Середа, 14.10.2009, 13:12 | Повідомлення # 15
Admin
Група: Заблоковані
Повідомлень: 110
Репутація: 0
Статус: Offline
Patriot, будь-ласка.... хлопці молодці

Для тих хто не вкурсі нагадаю, що сьогодні 14 жовтня 2009 року дивимось матч Андорра - Україна.

Для справки. Україна : Андорра - 5 : 0 (результат першої гри, яка відбулась 5 вересня 2009 року).

УБОЛІВАЄМ ЗА НАШИХ !!!


 
Форум » Загальний розділ » Спорт » Чи пройде Україна в ЧС-2010 ?
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: