Вірші про кохання
|
|
info-kalush |
Дата: Середа, 04.02.2009, 00:40 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Заблоковані
Репутація: 0
Статус: Offline |
ДВІ ЗОРІ Хочу дістати дві зорі, Одну тобі-одну собі. Серця в них наші поєднати, Ніколи їх не розлучати. Якби потрапити в чарівну казку, То я б дістала зорі ці, Ти би давав тоді тепло і ласку, Які зарас так потрібні мені. Ти не знаєш,як мені тебе бракує, І що через тебе я не сплю вночі, Моє серце твою ласку чує... Знай,ти дуже потрібен мені.
|
|
| |
info-kalush |
Дата: Середа, 04.02.2009, 00:41 | Повідомлення # 2 |
Admin
Дуже важко тут зараз без тебе, Плачу і сумую за тобою я. Зірочки порахую на небі, Та тебе серед них там нема. Місяць світить і зорі сіяють, Думаю про тебе тільки я. І немає ні кінця ні краю, Тому теплу,що серце зігріва. Вечір знов настає ізнов ранок приходить, А тебе все нема тай нема, Ти уві сні до мене приходиш, І ми разом там,я не сама.
|
|
| |
info-kalush |
Дата: Середа, 04.02.2009, 00:42 | Повідомлення # 3 |
Admin
Я так хочу з тобою зустрітись, Побачити,обняти,пестити тебе. І у вічі надовго вдивитись, Щоб ти вже не покинув мене. Я чекатиму тільки на тебе, І кохатиму тебе лиш тільки я. Трішки твого кохання,і більше не треба,- Нічого мені для жіття. Бо життя моє-це тільки ти. Я живу і дихаю тобою. Ти трішки повітря мені збережи, І тоді вже ми будем обоє!
|
|
| |
info-kalush |
Дата: П`ятниця, 13.02.2009, 22:50 | Повідомлення # 4 |
Admin
Дві речі між людьми найбільшого вартують, Життя й кохання - тіло і душа. Без духа тіло - прах, його вітри роздують Й знаку не стане, заросте трава Так без кохання і життя тьмяніє Як лист осінній піде в небуття Щасливий той, хто зрозуміть зуміє Що лиш Любов - продовження життя.
|
|
| |
info-kalush |
Дата: П`ятниця, 13.02.2009, 22:51 | Повідомлення # 5 |
Admin
Душа, як голуб, в клітці б'ється, Коли коханої не чує голос. І тіло тлінне кинути все рветься Шукать летить і в заметіль і в холод. І лише сонця промінь, що коханням зветься Усе єство безмежно заспокоїть Теплом наповнить. Смуток цей минеться. Душа, як голуб, світу усміхнеться!
|
|
| |
info-kalush |
Дата: П`ятниця, 13.02.2009, 22:51 | Повідомлення # 6 |
Admin
У місячні весняні ночі Коли усе вже уві сні Я знову бачу ясні очі - Вони всміхаються мені. Такі ранкові і привітні, Як перший пролісок весни. Серед юрби вони помітні. Найкращі, над усе вони! Вони всміхаються ласкаво, А інколи такі сумні... В них відображення яскраве - Найкращі почуття твої.
|
|
| |
info-kalush |
Дата: П`ятниця, 13.02.2009, 22:52 | Повідомлення # 7 |
Admin
Я люблю тебе, милий, Кохаю безтямно. Нащо це почуття Народилось так рано. В мене є сил багато, Щоб сльози сховати, Та не зможу я довго Про ніжність мовчати. І найважче з усього Чого я не знаю, Чи ти зможеш відчути, Те, що я відчуваю. Так боюся почути, Хто в серці у тебе, Може інша зіграє Твою наречену. Я страждаю від того, Що не можу рукою Торкнутись тебе, Побути з тобою. Поцілунок мій перший, П’янкий та жагучий Віддам тобі, любий, Відверто, рішуче. Тепло мого тіла Відчуй у долонях Невже мій вогонь Ні про що не говорить Коли дивишся в очі Я погляд ховаю Ти читаєш думки мої, Добре це знаю. Та чи знаєш ти те, Що тобою живу я, Лише мрію про тебе, Страждаю, сумую. Ти мовчиш, - мені лячно Говориш – бажаю Я тебе зрозуміти Як саме, гадаю. Ти не хочеш, а може Боїшся стосунків. Моє щастя не в тім Скільки в тебе дарунків. Подарунок найкращий Тремтінням я вкрила Я кохаю, а значить, Я це заслужила!
|
|
| |
info-kalush |
Дата: П`ятниця, 13.02.2009, 22:53 | Повідомлення # 8 |
Admin
Люблю Тебе!!! Я люблю тебе!можливо так... але це почуття немов безхмарне небо у душі Душа болить,душа кричить, так я люблю тебе ... сумую за тобою ,і плаче серденько моє чому ти не зімною чому,скажи мені чому... Вибач,що серед усіх вибрав я тебе тебе я вибрав-ні ,не я ,а серденько моє! Любов моя до тебе ,як сонечко що сходить і заходить -та незгасає. незнаю чи будеш ти зімною незнаю чи хватить сили почуттів моїх до тебе не муч мене , не мовчи крізь сльози не залишай мене самого з біллю у душі, а будь зі мною бо серце моє є твоїм... Так хочу я тебе обійняти обійняти і поцілувати, і буде все цвісти в саду бо знай що я тебе люблю!!! пам'ятатиму про тебе та знов і знов про тебе як усміхалась ти мені у вісні як дарувала ти мені квіти весняні як дарувала ти тепло моїй душі заплачу я ,це тільки сон це тільки сон...а жаль, що сон Нічого, біль мине ... і я піду ... піду ,пам'ятатиму про тебе але серце моє вже не те. і знов заплачу я заплачуть квіти у саду бо я кохаю і це прекрасно Я Люблю Тебе!!! саме так-Тебе Люблю !!!
|
|
| |
info-kalush |
Дата: П`ятниця, 13.02.2009, 22:54 | Повідомлення # 9 |
Admin
Про тебе думаю щоночі, з тобою сплю у своїм сні. Та лиш тебе одного хочу, прийди прошу я лічу дні. Я лічу дні до зустрічі з тобою бо сильно так тебе люблю, ти не даєш мені спокою і у ночі я деколи не сплю. Не сплю бо думаю про тебе, про нас обох ти так і знай, почуй молитву мою Боже, а ти мене лише кохай.
|
|
| |
Patriot |
Дата: Середа, 14.10.2009, 00:09 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
Група: Друзі
Весняна ніч, чудові зорі, Десь ллється співом соловей. Цвіте жасмин в чудовім морі Кохання й ніжності алей. О, як прекрасне це кохання: Обійми ніжної весни, Чудесні ночі до світання, Якими умиваються всі сни. Любов умиється росою, Мов кришталем чудового вина, Промінням вічності, красою, Бо вічною для мене є вона. Про що вам написати? Про що розповісти? Про те що хтів кохати. Про те що хтів цвісти Душею. Та не маю Нагоди. А проте, На небо споглядаю, На сонце золоте. Благаю тихо в Неба: „Прости та подивись. Звеличувать не треба. Лиш милістю торкнись. Дозволь знайти дорогу, Яка веде до мрій. Та дай мені лиш змогу Сказати просто: „Стій! Не полишай, зостанься. Забудь про все і всіх. Кохана, не лякайся. Нехай лунає сміх.”” Можливо Небо чує Ці дивні молитви. Можливо їх почуєш Коханая і ти. Додано (14.10.2009, 00:08) --------------------------------------------- Історія життя такая цікава, проста, Яскрава ніжна,клопітка, Та посмішка твоя така лукава, Неначе світ повинен все будття. Буття твоїх очей з типовим блиском, Повинен щось неначе довести, Та інколи так важко бути різним, Щоб долю до кінця свого пройти. Я закохаюсь в твої ніжні очі, я зпробую сказати все як є, Для мене вони є гарніше ночі, Милують миле серденько моє, Для мене твоя посмішка дарунок, Легкої долі чисте відчуття, Неначе божевільний візерунок, вона хвилює все моє буття. Крізь 1000 вогнів нічного міста, Тебе я намагаюся знайти, Та все ж таки хвиює серце різна, Душа,що хоче до кінця пройти. Милуюся тобою наче сонцем, З тобою хочу бути назавжди, Та закриваєш ти своє віконце, Руйнуєш ще не з*єднані мости. Не хай з тобою зовсім ми не схожі, Шукаєм щастя посеред весни, Не знаю я не справедлива може, Та хочу сонце все ж таки знайти. Додано (14.10.2009, 00:09) --------------------------------------------- Вона вже втратила надію, Згубила віру у любов... Їй часом снились карі очі, Та сон закінчувався знов. Вона шукала скрізь розради- Знайшла натомість нових ран. Життя здавалось безсенсовним- Навколо-підлість і обман... Здавалось,радості не буде І вже не буде нових крил... І мрії мертві не повстануть З холодних кам"яних могил... Та все змінилось.Пригадались З роману власного слова: "Боротись буду, як боролась, Допоки досі я жива!" Невже слова ті лицемірні? Невже то виклик для других? Вона залишиться їм вірна, Бо віднайде девіз у них... Девіз і сенс життя і сили, Щоб шлях дійти свій до кінця. Її надії не скосили, Бо їм належить пісня ця... Живи і вір!Пиши,старайся! Не зупиняйся-йди вперід! Але дивись-не закохайся, Бо знов на серці буде слід...
Повідомлення відредагував Patriot - Середа, 14.10.2009, 00:11 |
|
| |
Inna |
Дата: П`ятниця, 23.12.2011, 14:10 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
Група: Користувачі
Я із пам'яті стираю твій образ, забуваю назавжди твоє я ім'я. Не тримаю на серці образи, бо ще й досі кохаю тебе я! Моє серце окреслив кинджалом, мою душу на муки прирік! Ще й досі тебе я кохаю та жорстокий, жорстокий цей світ! Я так хочу відчути тепло твого тіла, і зігріти тебе поцілунком своїм. Пригорнутись у теплі та ніжні обійми, і прошептати: на віки тебе я люблю! Пам'ятаю я руки ніжні твої, які пестили все моє тіло. Поцілунки і губи солодкі такі, пам'ятаю й розлуки я миті. Я люблю! Прошепочу одна в темноті. Я кохаю тебе! О, мій Боже! Я так хочу прокинутись, наче у сні, а ти поруч, ти поруч, ти поруч!Додано (23.12.2011, 14:10) --------------------------------------------- А що таке кохання? Цілунки, секс, а може це нічні гуляння? Обійми, музика, кіно? А може щось матеріальне? Машина, хата, море, дача? А може ще й банків в придачу? Ні! Ми забули, що ж таке Не матеріальне, а людське! Забули ми про душу й серце, Про радість, щастя, все живе! А де ж романтика стосунків? Зірки, птахи, вірші, цілунки! Безсонні ночі у полях, Не секс, а просто добрий час! Немає! Тепер це не важливо! Матеріальне має сенс! Ну а духовність - це вже диво! Ну а кохання - просто секс! |
|
| |