[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Вересень » 17 » Власники, касові апарати яких підключені до Системи Міндоходів, в податкову інспекцію не звітуються
18:10
Власники, касові апарати яких підключені до Системи Міндоходів, в податкову інспекцію не звітуються

Суб’єкти господарювання, яким проведено підключення (персоналізацію) до Системи зберігання та збору даних реєстраторів розрахункових операцій Міндоходів (Системи), звіт про використання реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) за формою ЗВР-1 до податкової інспекції в подальшому не подають.

Контрольно-звітна інформація передається лише в електронній формі по дротових  або бездротових каналах зв’язку на базі технології, розробленої Національним банком України.

За місяць, в якому проведено підключення до Системи, суб’єкт господарювання до 15 числа наступного місяця, подає звіт  ЗВР-1 до органу міндоходів із зазначенням обсягів розрахункових операцій за період звітного місяця до дня проведення персоналізації.

Порядок звітування тими суб’єктами господарювання, які використовують розрахункові книжки та книги обліку розрахункових операцій не змінився.  Про це повідомив на зустрічі з суб’єктами господарювання  перший заступник начальника Калуської ОДПІ Михайло Князевич.

В Калуші та Калуському районі користувачами близько п’яти сотень касових апаратів є триста суб’єктів господарювання. Фахівці податкової інспекції продовжують роз’яснювальну  роботу щодо переваг та необхідності переходу до подання електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій до органів міндоходів.   

Категорія: Суспільство | Переглядів: 464 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]