[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Лютий » 9 » Віктор Янукович не відбере звання Героя України у Степана Бандери
22:58
Віктор Янукович не відбере звання Героя України у Степана Бандери
Віктор Янукович, ставши Президентом, не скасовуватиме указ Віктора Ющенка про присвоєння Степану Бандері звання Героя України. Про це на прес-конференції зазначила народний депутат, заступник голови Партії регіонів Ганна Герман, інформує прес-служба ПР.

«Ви знаєте, в Україні вже було кілька президентів. Був Кравчук, він зробив якісь свої помилки, але прийшов Кучма, і він не перекреслював того періоду. Він просто починав будувати іншу політику. Прийшов Ющенко, і він вказував на деякі помилки, навіть дуже критикував президента Кучму, але він нічого не перекреслював з того, що робив Кучма, а лише побудував якусь свою нову політику. Тому я думаю, що і цей президент повинен залишити історію історії і починати будувати свою політику. Таку, яку він вважає правильною, в тому числі – і в гуманітарних питаннях, про які ви говорите, і в оцінці інших історичних фактів тощо», – сказала Ганна Герман.
 
На її думку, кроки Віктора Януковича на посаді Президента «будуть гідними і такими, що не образять жодного регіону».
 
«Янукович буде і свою гуманітарну політику мудро робити. І я думаю, що нам взагалі треба відмовитися від цієї системи нагороджувати мертвих. Давайте будемо більше цінувати живих, тому що українська влада за 18 років незалежності таки навчилася цінувати мертвих, але вона не вміє шанувати живих, вона не вміє дбати про живих. І тут новий президент повинен цього навчитися, і я думаю, що основним завданням Віктора Януковича буде саме турбота про живих, про нас з вами і про тих, хто прийде після нас», – додала Ганна Герман.
 
Джерело інформації - Західна інформаційна компанія
Категорія: Культура | Переглядів: 620 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]