[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Листопад » 12 » Виїжджаєте за кордон - заповніть декларацію
15:04
Виїжджаєте за кордон - заповніть декларацію

Особи, які виїжджають на постійне місце проживання за кордон, повинні звернутися до місцевої податкової інспекції та подати податкову декларацію не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду. Дана вимога передбачена пунктом 179.3 статті 179 Податкового кодексу України.

Протягом 30 календарних днів працівники податкової інспекції зобов’язані перевірити визначене податкове зобов’язання, сплату належної суми податку і видати довідку про таку сплату та про відсутність податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб, що подається до органів митного контролю під час перетину митного кордону і є підставою для проведення митних процедур.

Форма довідки про сплату податку на доходи фізичних осіб платником податку – резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобовязань з цього податку затверджена наказом Міністерства фінансів України від «Про затвердження форми Довідки про сплату податку на доходи фізичних осіб платником податку - резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов'язань з цього податку» від 21.12.12 № 1401. 

Довідка, вона дійсна протягом 60 календарних днів з дати видачі за наявності документа, що посвідчує особу.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 487 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]