[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Березень » 30 » Василь Петрів планує покращити в районі стан справ у промисловості та сільському господарстві
14:55
Василь Петрів планує покращити в районі стан справ у промисловості та сільському господарстві
Сьогодні, 30 березня 2011 року, голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк представив голову Калуської райдержадміністрації Василя Петріва. На заході побував народний депутат Володимир Личук

Михайло Вишиванюк відзначив, що знає Василя Петріва як працьовиту людину, керівника, який у 90-х роках на Калущині займався будівництвом Цвітівської і Добровлянської шкіл, меморіального комплексу Степана Бандери в Старому Угринові, Народного дому в селі Голинь.

«Екзаменом на зрілість» для Василя Петріва є підготовка Калуського району до Великодніх свят», - зазначив очільник області.

Михайло Вишиванюк зупинився на кількох важливих аспектах життєдіяльності району. Так, до 2015 року в кожному селі має бути дитячий садок. Буде продовжено будівництво Боднарівської ЗОШ, спорткомплексу в селі Новиця. Вишиванюк переконаний, що 7 липня 2011 року буде відкрито Народний дім в селі Підмихайля.

Василь Петрів відзначив, що Калуський район має всі можливості, щоб покращити стан справ. Так, за його словами, у районі потрібно працювати над збільшенням промислової продукції (Після відкриття заводу з виробництва ПВХ у Калуші можна буде відкрити заводи-супутники у Калуському районі з випуску труб, вікон, кабельної продукції). Найближчим часом потрібно запустити виробництво калійних добрив у селі Пійло.

Новопризначений голова Калуської РДА зупинився і на проблемних питаннях сільського господарства: половина орних земель пустує, зменшується виробництво молока і м’яса в приватних господарствах. Тож потрібно працювати над тим, щоб покращити стан справ і в промисловості, і в сільському господарстві, підсумував Василь Петрів.

Джерело інформації - Інтернет-представництво Калуської РДА

Категорія: Економіка | Переглядів: 601 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]