[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2016 » Листопад » 14 » В Україні через негоду залишаються знеструмленими 128 населених пунктів
10:18
В Україні через негоду залишаються знеструмленими 128 населених пунктів

В Україні станом на ранок вівторка, 15 листопада, через негоду залишаються знеструмленими 128 населених пунктів у п’яти областях. Про це повідомили у прес-службі Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 7:00 15 листопада залишаються знеструмленими 128 населених пунктів у 5 областях, а саме: у Тернопільській – 51 населений пункт, у Хмельницькій – 35 населених пунктів, в Івано-Франківські          й – 22 населені пункти, у Чернівецькій – 11 населених пунктів і в Львівській – 9 населених пунктів. До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго», – сказано у повідомленні.

Крім того у ДСНС повідомили, що проїзд на автодорогах державного та регіонального значення забезпечено.

«Станом на 7 годину 15 листопада тривають роботи з розчищення доріг місцевого значення в чотирьох областях, де ускладнено проїзд в 196 населених пунктах, а саме: у Хмельницькій області – у 83 населених пунктах, у Тернопільській області – в 55 населених пунктах, в Івано-Франківській області – в 53 населених пунктах та в Рівненській області – в 5 населених пунктах», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, через негоду 12-14 листопада в Україні сталося знеструмлення 988 населених пунктів у тринадцяти областях.

Найбільшу кількість снігового покрову, до 50 см, було зафіксовано у Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій та Житомирській областях.

Служби автомобільних доріг у Львівській, Житомирській, Тернопільській, Хмельницькій областях обмежили рух великогабаритного транспорту.

Джерело інформації - Захід.Нет

Категорія: Суспільство | Переглядів: 493 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]