[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Листопад » 15 » У жовтні калуські платники ЄСВ не відчули дискомфорту
10:49
У жовтні калуські платники ЄСВ не відчули дискомфорту

Калуські платники не відчули дискомфорту від передачі обов’язків з адмініструванння єдиного соціального внеску від одного відомства до іншого. Було створено належні умови для вчасного та якісного подання звітності. Зокрема в Центрі обслуговування платників відкрито додаткові робочі місця з приймання звітності, оформлено тематичні інформаційні стенди. При потребі можна було отримати консультацію фахівців.

В ході першого місяця адміністрування єдиного соціального внеску органами Міндоходів платники, подали півтори тисячі звітних декларацій. При цьому 20 відсотків скористалися електронним форматом звітування.

Працівники Міндоходів проводять роз’яснювальну роботи щодо переваг подання звітності в електронній формі та збільшення числа платників, які звітуються саме в такий спосіб. До послуг суб’єктів господарювання поряд, в приміщенні податкової інспекції, знаходиться відокремлений пункт реєстрації користувачів АЦСК, де можна отримати сертифікат ключа електронного цифрового підпису та отримати кваліфіковану консультацію.

Категорія: Економіка | Переглядів: 480 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]