[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Серпень » 21 » У селищі Войнилів відбувся схід села
10:52
У селищі Войнилів відбувся схід села
20 серпня 2010 року у селищі Войнилів відбувся схід села. До Войнилова завітали: начальник Головного управління регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації Петро Гречанюк, голова райдержадміністрації Василь Качмар, заступники голови РДА Василь Турчин і Ольга Курпіта, начальник управління праці та соцзахисту населення РДА Федір Вовк, начальник відділу ЖКГ та будівництва РДА Микола Михайлюк, представники міліції, газового господарства.

Войнилівський селищний голова Розалія Дейсак доповіла громаді та владі про зроблене, перспективи розвитку селища та сіл, що входять до селищної ради. Також детально зупинилася на актуальних питаннях, які потрібно вирішити. Зокрема, ремонт вулиць державного і комунального значення, завершення будівництва моста до села Дубовиця, огорожа Войнилівського тубдиспансеру, проїзд великогабаритного транспорту із ТзОВ «Даноша» сільськими вулицями.

Начальник Головного управління регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації Петро Гречанюк відзначив, що проблеми треба розмежувати на ті, які може селищна рада самостійно вирішити; із допомогою райдержадміністрації; із допомогою облдержадміністрації. Він пообіцяв, що з облдержадміністрації буде підтримка. Основне – щоб люди бачили результат дій влади, щоб можна було вирішити їх проблемні питання.

Голова райдержадміністрації Василь Качмар закцентував увагу на залученні інвестицій у кожне село, адже саме інвестиції дадуть нормальний соціально-економічний розвиток кожного населеного пункту. Василь Качмар закликав прибрати території, адже незабаром День незалежності, та привітав із цим прийдешнім святом мешканців Войнилова.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 674 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]