[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Вересень » 29 » У Мостищі на сході селян говорилось про медобслуговування жителів та капремонт сільської школи
11:42
У Мостищі на сході селян говорилось про медобслуговування жителів та капремонт сільської школи
27 вересня 2010 року відбулися сходи громадян Мостищенської сільської ради, де сільський голова Галина Пукіш розповіла про роботу сільської ради за останні кілька років. На цьому заході побував заступник начальника головного управління праці облдержадміністрації М.Клим, заступник голови райдержадміністрації Василь Турчин, представники Мостищенської сільської ради, керівники районних служб та управлінь, начальники управлінь та відділів, журналісти.
 
Було заслухано звіт сільського голови Галини Пукіш, вона також розповіла про програму соціально-економічного розвитку Мостищенської сільської ради на 2011-2015 роки. Заступнику голови райдержадміністрації Василеві Турчину, начальнику відділу освіти РДА Михайлові Срібняку доручено вирішити питання щодо капітального ремонту Мостищенської ЗОШ І-ІІ ст. і будівництва нової школи в цьому ж селі.
 
Заступникові голови РДА Ользі Курпіті і головному лікареві районної лікарні Миколі Гудиму доручено вжити заходів щодо вирішення питання медичного обслуговування жителів цього села в міській поліклініці по вулиці Богдана Хмельницького.
 
Начальникам відділів та управлінь, керівникам підприємств, установ, організацій в місячний термін необхідно поінформувати голову райдержадміністрації Василя Качмаря про виконання протокольних доручень.
 
Джерело інформації - Інтернет-представництво Калуської РДА
Категорія: Суспільство | Переглядів: 569 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]