[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2014 » Лютий » 14 » У Калуській ОДПІ укладено 16 договорів про добровільну сплату ЄСВ
11:48
У Калуській ОДПІ укладено 16 договорів про добровільну сплату ЄСВ

Станом на 1 лютого 2014 року жителями Калущини укладено 16 договорів про добровільну сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Укладення таких договорів здійснюється відповідно до ст.10 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування. Період, за який буде сплачено єдиний внесок, буде зарахований до страхового стажу та врахований при визначенні розміру пенсії. 

Як зазначив перший заступник начальника Калуської ОДПІ Михайло Князевич: «Якщо особи, які беруть участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування  раніше уклали договір про добровільну сплату єдиного соціального внеску з органом Пенсійного фонду України і термін його дії не закінчився, переукладати договір немає потреби».

Нагадуємо, що заява про добровільну сплату ЄСВ  подається за формою згідно з додатком 2 до Інструкції про порядок нарахування і сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженої наказом Міндоходів України від 9 вересня 2013 року № 455.

Подати документи на укладення таких Договорів можна на протязі робочого дня відповідальному працівнику секції №1 Центру обслуговування платників Калуської ОДПІ.

Категорія: Економіка | Переглядів: 445 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]