[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2016 » Березень » 3 » Соціальні працівники перевіряють калушан, щоб визначити, чи потрібні їм грошові допомоги
12:45
Соціальні працівники перевіряють калушан, щоб визначити, чи потрібні їм грошові допомоги

Упродовж лютого соціальні працівники у Калуші здійснювали обслуговування своїх підопічних та виконували всі види послуг, передбачених договором.

Зокрема, було переглянуто 11 договорів про соціальне обслуговування (надання соціальних послуг). У лютому соцпрацівники надавали допомогу своїм підопічним в оформленні документів щодо надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, повідомила директор територіального центру Надія Рим, інформують ”Вікна”.

За лютий також складено 84 акти обстеження матеріально-побутових умов проживання мешканців міста для визначення права надання їм одноразової грошової допомоги.

Мультидисциплінарною командою у складі працівників територіального центру, управління соціального захисту та медика надано соціально-побутові послуги, медичною сестрою здійснено 55 відвідувань.

Крім того, видано на прокат одні ходунки. За словами Надії Рим, у територіальному центрі функціонує банк вживаного одягу, до якого калушани приносять вживані речі. За лютий поточного року такий одяг видано трьом малозабезпеченим громадянам міста.

Джерело інформації - Firtka.if.ua

Категорія: Суспільство | Переглядів: 541 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]