[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Лютий » 16 » «Сильна Україна» Сергія Тігіпка і «Фронт змін» Арсенія Яценюка підуть на місцеві вибори спільним блоком
23:35
«Сильна Україна» Сергія Тігіпка і «Фронт змін» Арсенія Яценюка підуть на місцеві вибори спільним блоком
Партія «Сильна Україна» розраховує мати багато союзників, із якими блоково йтиме на місцеві вибори. Серед основних таких союзників – «Фронт змін». Про це на прес-конференції у Львові повідомив голова Львівської обласної організації політичної партії «Сильна Україна» Василь Барилюк, – повідомляє прес-служба Львівської обласної організації «Сильної України».

За його словами, Сергій Тігіпко готовий співпрацювати із усіма політичними силами, які сповідують спільне бачення виходу країни із кризи та підняття її на належний, в першу чергу, економічний рівень.
«Ми сповідуємо зміну в органах державної влади не по прізвищах, а по фактах. Готові працювати із тими людьми, для яких є дикими такі речі, як корупція та регуляторна політика бізнесу. Крім політичних партій, робитимемо ставку на громадські організації, які мають свої пропозиції вирішення певних галузевих проблем. Із багатьма з них на Львівщині уже досягнуто домовленостей про співпрацю», – повідомив Василь Барилюк.

З його слів, «не виключено, що на місцеві вибори «Сильна Україна» йтиме блоком із «Фронтом змін». «Я не буду здивований, якщо будуть домовленості йти разом на місцеві вибори», – зазначив Барилюк.
Категорія: Політика | Переглядів: 640 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]