[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2016 » Квітень » 13 » Середньоугринівська сільська рада отримала відзнаку Міністерства екології
11:37
Середньоугринівська сільська рада отримала відзнаку Міністерства екології

Наприкінці минулого року виконкомом сільської ради у співпраці з громадськими об'єднаннями, школою та іншими закладами було підготовлено матеріали на всеукраїнський конкурс "До чистих джерел-2015".

Темою проекту стала робота щодо збереження унікальних природних об’єктів — річок Бережниці, Солонець, Семнін, Саджівки, струмків та джерел на території Старого і Середнього Угриновів, повідомляють ”Вікна”.

Клопітка робота з фотофіксації, впорядкування прилеглих ділянок, дослідження, популяризації необхідності охорони екології сіл тощо не залишилась непоміченою. Тож, громада Угриновів опинилась серед 12 учасників з усієї України, що отримали спеціальну подяку від МІністерства.

Інформація про Бережничку та інші джерела Угринова надрукована у спеціальному збірнику, виданому Міністерством за підсумками конкурсу.

”Участь у цьому конкурсі — це тільки один маленький крок у справі збереженні довкілля, в тому числі неповторних річок, впорядкуванні для того, щоб перетворити їх у туристичні об’єкти таких джерел як цілюща криничка на межі Середнього Угринова і Петранки, криниці, що є ще й історичною пам’яткою на території Меморіального комплексу Степана Бандери та інших. Приємно, що зусилля угринівців були відзначені та помічені”, — каже сільський голова Тарас Федорів.

Джерело інформації - газета "Вікна"

Категорія: Суспільство | Переглядів: 846 | Додав: intecha85 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]