[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Березень » 19 » Розпочався весняний призов на строкову військову службу
22:08
Розпочався весняний призов на строкову військову службу

15 березня 2011 року під керівництвом заступника голови – керівника апарату ОДА, голови обласної призовної комісії Романа Струтинського відбулося перше засідання обласної призовної комісії з питань проведення весняного призову юнаків області на строкову військову службу у 2011 році.

Військовий комісар обласного військового комісаріату, полковник І.Боловицьких та його заступник з призову підполковник І.Павлюк ознайомили членів комісії з особливостями весняного призову, планом відправки молодого поповнення до військових частин, а також з планом роботи комісії на увесь період призову. Комісія своїм рішенням скасувала рішення про призов юнаків, які мають захворювання за двома і більше статтями, визначеними наказом міністра оборони України від 14.08.2008 р. №402 «Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України», а також тих, які не мають базової середньої освіти та мали приводи до органів внутрішніх справ, де перебувають на спеціальному обліку.

Довідка

Всього на строкову військову службу під час весняного призову буде призвано 780 юнаків із області, які ­служитимуть у військових частинах Сухопутних військ, Повітряних Сил, Військово-Морських Сил ЗСУ, ­окремого спеціального полку Президента України, а також внутрішніх військ МВС України та Держспецтранс­служби.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 1422 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]