[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Червень » 13 » Ігор Насалик залишив Віталія Крохту у кріслі директора міського телебачення
11:36
Ігор Насалик залишив Віталія Крохту у кріслі директора міського телебачення
Минулого тижня усі засоби масової інформації міста повідомили про рішення Калуської міськради на сесії 9 червня 2010 року звільнити з посади директора міського телебачення Віталія Крохту та призначити новим директором Романа Матіїва.
 
Як відомо, саме цього наполегливо добивався протягом останніх двох років міський голова і за це рішення разом з фракцією БЮТ та кількома нашоукраїнцями голосувала його фракція.
 
Однак, як виявилося згодом, вже 10 червня 2010 року Ігор Насалик наклав вето на це рішення. Формальний привід, — вказується у документі,— «процедура звільнення керівника підприємства, установи чи організації за ст.41 КзПП не може застосовуватись без письмового пояснення того ж керівника».
 
Вже у вівторок, 15 червня 2010 року, Ігор Насалик зібрав у своєму кабінеті телевізійників і повідомив їм цю новину.
 
У коментарі «Дзвонам Підгір’я» він зазначив, що вже погасив борг міського ТБ Пенсійному фонду у розмірі 60 тис. грн. Ще 228 тис. грн. боргу із зарплати працівникам ТБ він обіцяв погасити до 15 липня. Крім цього, міський голова поставив тележурналістам умову — «до 15 жовтня визначитися, чи може колектив працювати у такому складі».
 
«ДП» намагалися взяти коментарі у людей, які добре обізнані з цим дворічним конфліктом. Однак більшість з них перебуває в стані ступору від рішення міського голови і вважає його щонайменше дивним. Деякі висловлюють прогнози, що Насалик, очевидно, знову задумав якусь витончену багатоходову комбінацію з вишуканим голом у чиїсь ворота.
 
Як би там не було, а телевізійники одержали шанс на нормальну роботу. Чи надовго?
 
Джерело інформації - газета "Дзвони Підгір’я"
Категорія: Суспільство | Переглядів: 637 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]