[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Жовтень » 8 » Керівництво району привітало юристів з професійним святом
15:11
Керівництво району привітало юристів з професійним святом
8 жовтня 2010 року з нагоди Дня юристів відбувся святковий захід у районному Будинку культури. Привітати стражів закону на теренах Калущини прийшли голова районної ради Василь Прокопів та заступник голови райдержадміністрації Ольга Курпіта.
 
Вони наголосили на ролі юристів у нашій державі. Так, Василь Прокопів зауважив, що жодне підприємство чи організація не обходяться без юридичної консультації, правової допомоги.
 
Ольга Курпіта зачитала святкове привітання голови райдержадміністрації Василя Качмаря, в якому йшлося про те, що це свято «об’єднує всіх, хто стоїть на обороні конституційних прав та свобод наших громадян, сприяє розбудові демократичної, правової Української держави. Саме правники покликані виконувати найважливішу суспільну місію – утвердження як неодмінної і незаперечної цінності – Закону. Адже кожен громадянин нашої держави повинен бути впевненим, що його права та інтереси надійно захищені».
 
Очільники району нагородили юристів грамотами з нагоди їх професійного свята. Ярослава Мельник, начальник міськрайонного управління юстиції, привітала колег зі святом, подякувала їм за співпрацю та нагородила грамотами.
 
Святкову програму підготували працівники відділу культури та туризму райдержадміністрації.
 
Джерело інформації - Інтернет-представництво Калуської РДА
Категорія: Культура | Переглядів: 724 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]