[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Грудень » 28 » Про кадрову політику та плани на наступний рік говорилось на колегії Калуської РДА
11:30
Про кадрову політику та плани на наступний рік говорилось на колегії Калуської РДА
28 грудня 2010 року відбулося останнє в цьому році засідання колегії Калуської райдержадміністрації за участі керівництва району, селищного і сільських голів, начальників управлінь і відділів, керівників установ району, журналістів місцевих мас-медіа. На колегії був присутній начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Іван Ковалик.
 
Голова райдержадміністрації Василь Качмар зачитав розпорядження щодо змін складу колегії, зокрема введено в склад колегії райдержадміністрації Василя Дзундзу, голову районної ради, та новопризначеного першого заступника голови райдержадміністрації Федора Вовка.
 
Заступник голови РДА Василь Турчин розповів про проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку на 2011 рік.
 
Начальник служби у справах дітей Калуської РДА Світлана Кіндрат у своїй доповіді зупинилася на виконанні районної програми запобігання дитячій безоглядності та безпритульності на 2008-2010 роки.
 
Про стан виконання актів і доручень Президента України та Кабінету Міністрів з питань реалізації державної кадрової політики у Калуській райдержадміністрації доповіла Наталія Лабатій, в.о. завідувача сектору з питань кадрової роботи райдержадміністрації.
 
У різному перший заступник начальника Калуської ОДПІ Любов Жаровська розповіла про деякі аспекти Податкового кодексу, зокрема зупинилася на питанні «Про місцеві податки і збори». Адже це питання досить актуальне для роботи селищного і сільських голів.
 
Джерело інформації - Інтенет-представництво Калуської РДА
Категорія: Політика | Переглядів: 576 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]