[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Про екологічні проблеми Калущини – в прямому ефірі із заступником голови ОДА Василем Плавюком
10:32
Про екологічні проблеми Калущини – в прямому ефірі із заступником голови ОДА Василем Плавюком
12 жовтня 2010 року у прямому ефірі на ТРО «Незалежність», що в місті Калуш, поспілкувався перший заступник голови облдержадміністрації Василь Плавюк із мешканцями міста і району.
 
Основну увагу було акцентовано на екологічних проблемах Калущини. За його словами, роботи із вивезення гексахлорбензолу проводяться згідно запланованих термінів. Тож впродовж трьох місяців очікується вивезти 8,5 тис. тонн цих отрутохімікатів. Немає чого людям і боятися, що цю отруту розкопали і вивозять. Адже, наголосив Василь Плавюк, тари проіржавілі, і була імовірність того, що гексахлорбензол незабаром може просочитися в грунт.
 
«Тож це питання було взято на контроль керівництвом і області, і держави. І спільними зусиллями ця проблема вирішиться», - підсумував заступник голови ОДА. Мешканців Калуша і району турбували питання екології, виселення із зони екологічного лиха. Заступник голови ОДА зауважив, що виселення буде проводитись, однак ще є багато питань, пов’язаних із цим (будівництво нових будинків, щоб люди хотіли із власних житлових будинків переселитися на квартиру та ін.).
 
Насамкінець, на запитання про виборчий процес, Василь Плавюк зауважив, що основне завдання влади – забезпечити чесні, прозорі, демократичні вибори.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 539 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]