[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Жовтень » 18 » Про атестацію держслужбовців і наближення епідемії грипу говорилось на нараді Калуської РДА
10:43
Про атестацію держслужбовців і наближення епідемії грипу говорилось на нараді Калуської РДА
У понеділок на нараді, яку провів голова райдержадміністрації Василь Качмар, було порушено актуальні питання.
 
Василь Качмар повідомив, що відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації «Про атестацію державних службовців», впродовж листопада усі державні службовці як області, так і зокрема Калуського району, повинні пройти атестацію. Голова РДА зачитав це розпорядження і доручив керівникам установ, начальникам управлінь і відділів подати характеристики про тих, що проходитимуть атестацію.
 
Керівник апарату райдержадміністрації Галина Синюк зазначила, що 26 жовтня відбудеться засідання колегії Калуської райдержадміністрації, на якій розглядатиметься одне із основних питань – «Про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Калуського району за 9 місяців», та попросила керівників установ та організацій, начальників управлінь і відділів подати всі дані, що стосуються цього питання.
 
Заввідділу райсанепідемстанції Зінаїда Ковбаснюк зазначила, що в нашу область, в тому числі і Калущину, наближається епідемія грипу. «Основне завдання, - зазначила З.Ковбаснюк, - не допустити масового поширення грипу. Тож основний акцент ставимо на захворюваності учнів у школах. Зараз відсутність дітей у школах не перевищує 10%. Якщо будуть масово хворіти діти – треба вчасно закрити школи на карантин. Зараз ми оцінюємо стан ситуації у школах».
 
Начальнику відділу освіти РДА Михайлові Срібняку спільно із санстанцією доручено проводити моніторинг щодо захворюваності учнів.
 
Джерело інформації - Інтернет-представництво Калуської РДА
Категорія: Політика | Переглядів: 597 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]