[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Лютий » 5 » Прес-служба УМВС України в Івано-Франківській області повідомляє
10:07
Прес-служба УМВС України в Івано-Франківській області повідомляє
Лікарняна злодійка

Працівники карного розшуку Калуського міськвідділу міліції розкрили передноворічну крадіжку, що була скоєна у приміщенні районної лікарні.

За кілька годин до Нового року з кімнати медперсоналу хтось викрав жіночу сумку і зумів скористатися зарплатною банківською карткою, знявши з рахунку 700 гривень. Затримали 25-річну мешканку одного з сіл Калуського району, у неї вилучено деякі речі потерпілої.


Розкрито крадіжку з магазину 

Півдоби знадобилося правоохоронцям, щоб встановити і затримати особу, котра вночі проникла в одну з крамниць і вчинила звідти крадіжку.

За обґрунтованою підозрою у злочині взято під варту 20-річного калушанина. Як з’ясовано, він розбив вікно в магазині і проліз всередину заради двох пляшок горілки, кількох пачок сигарет і деяких продуктів харчування. Після проведення інвентаризації також встановлено, що з каси зникли 800 гривень готівки.


Вкрали пралку

У місті Калуш оперативники карного розшуку затримали осіб, котрі обґрунтовано підозрюються у квартирній крадіжці, вчиненій у жовтні минулого року.

Шляхом пошкодження врізного замка на вхідних дверях 25-річний калушанин і 29-річний житель обласного центру проникли в чуже помешкання, звідки викрали пральну машину.

Міліціонери розшукали не лише крадіїв, але й поцуплене майно. Протиправні дії можуть вилитися двом особам ув’язненням, адже за крадіжку, поєднану з проникненням у житло, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі щонайменше на три роки.


А казав, що продає ліс...

В один з днів наприкінці грудня минулого року в Калуський міськвідділ міліції надійшло одразу три заяви про злочини, предметом вчинення яких були мобільні телефони.

Щоправда, майнові посягання були скоєні у різний спосіб. Так, 71-річний калушанин повідомив правоохоронцям, що на вулиці на нього напав грабіжник, який силоміць заволодів телефоном. В іншому випадку жертвою злочинного зазіхання невідомця став відвідувач кафе, який необачно залишив свій пристрій стільникового зв’язку на столі без нагляду. Того ж вечора у міліцію звернувся і 47-річний житель району, який розповів, що невідомий чоловік "виманив” у нього телефон під приводом передзвонити. 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 23-річний житель Верховинського району. Щоб затримати уродженця гірського села, калуським міліціонерам довелося виїжджати аж у Чернівецьку область.

Торік він звільнився з місць позбавлення волі. Останнім часом верховинець проживав в обласному центрі і постійно здійснював по області "вояжі” буцімто з метою реалізації лісопродукції. Принаймні так затриманий пояснив правоохоронцям мету свого перебування у місті Калуш.

Джерело інформації - газета "Вісті Калущини"
Категорія: Кримінал | Переглядів: 779 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]