[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Грудень » 12 » Понад пів тисячі власників калуської житлової нерухомості провели звірку майна
19:07
Понад пів тисячі власників калуської житлової нерухомості провели звірку майна

Понад пів тисячі власників житлової нерухомості уже звернулися для проведення звірки кількості об’єктів нерухомості та розмірів їх житлової площі до Калуської ОДПІ. Всього відповідно до бази даних у Калуші та Калуському районі налічується 1 тисяча 300 громадян, які є власниками більше як одного об’єкта житлової нерухомості.  

Фахівці роз’яснюють калушанам порядок сплати податку на нерухомість у наступному році, а також перевіряють відповідність інформації зазначеної у документах на право власності з даними Міндоходів. Під час попередніх розрахунків громадянам визначають розмір пільгового майна та обраховують суму податку до сплати.

Звірка квадратних метрів та кількості об’єктів нерухомості проводиться за власним бажанням потенційних платників податку на нерухомість до 31 грудня 2013 року. З 1 січня 2014 року вступає в силу норма Податкового кодексу України, згідно з якою, житлова нерухомість фізичних осіб обкладається податком на нерухомість.

Працівники Калуської ОДПІ запрошують громадян в Центр обслуговування платників щоденно в робочі дні з 9.00 до 13.00 години. Звірка проводиться відповідальним працівником в секції обслуговування платників.

Категорія: Економіка | Переглядів: 391 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]