[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Листопад » 12 » Подовжено термін дії електронних цифрових ключів для подачі податкової звітності та ЄСВ
15:07
Подовжено термін дії електронних цифрових ключів для подачі податкової звітності та ЄСВ

З 1 листопада 2013 року для клієнтів акредитованого центру сертифікації ключів посилені сертифікати відкритих ключів від Міндоходів формуються на два роки.

Таку можливість Центр сертифікації ключів, який діє при Міністерстві, отримав після проходження процедури акредитації. Було сформовано нові технологічні сертифікати центру та серверів центру, що дало змогу подовжити термін дії цифрових підписів.

Така новація не лише зекономить час платникам податків для отримання ключів, а й сприятиме якнайбільшому їх залученню до активного застосування інформаційно-комунікаційних технологій.

В Калуші безкоштовні ключі електронного цифрового підпису можна отримати у відокремленому пункті реєстрації користувачів, що знаходиться на першому поверсі Калуської ОДПІ в кабінеті №117, телефон для довідок №2-25-63. 

У цьому році такою можливістю скористалися більше як 3,7 тисяч суб’єтів господарювання та пересічних громадян. На даний час працівниками податкової інспекції проводиться робота щодо залучення суб’єктів господарювання до подання звітності в електронному вигляді по єдиному соціальному внеску.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 466 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]