[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2014 » Грудень » 25 » Платники Калущини цьогоріч сплатили до місцевої скарбниці понад 42 мільйони гривень плати за землю
13:07
Платники Калущини цьогоріч сплатили до місцевої скарбниці понад 42 мільйони гривень плати за землю

Землекористувачі – юридичні та фізичні  особи  за одинадцять місяців цього року сплатили до місцевих бюджетів Калущини 42,1 мільйона гривень за користування землею,- інформує заступник начальника Калуської ОДПІ Любов Жаровська.

В цілому за 11 місяців 2014 року платники податків – юридичні особи сплатили за землю до місцевого бюджету 39,5 мільйонів гривень, решту платежу – 2,6 мільйонів гривень надійшло від фізичних осіб.

При цьому, власники землі та землекористувачі сплачують кошти з дня виникнення права власності або права користування земельною ділянкою.

На обліку у Калуській ОДПІ перебуває 35,4 тисяч осіб, що сплачують плату за землю, в тому числі 0,7 тисяч юридичних осіб, 0,7 тисяч підприємців та 34 тисячі громадян  - землекористувачів.

Нагадуємо, що платниками плати за землю є власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі. Згідно зі статтею 271 Податкового кодексу України базою оподаткування є нормативна грошова оцінка земельних ділянок з урахуванням коефіцієнта індексації, визначеного відповідно до порядку, встановленого розділом XII ПКУ, та площа земельних ділянок, нормативну грошову оцінку яких не проведено.

Категорія: Статистика | Переглядів: 645 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]