[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Жовтень » 23 » Під Львовом локомотив в’їхав у Мерседес. Двоє людей загинуло.
00:37
Під Львовом локомотив в’їхав у Мерседес. Двоє людей загинуло.
22 жовтня 2010 року о 17.10 під Львовом, у смт. Брюховичах, на залізничному переїзді сталося жахливе ДТП, в якому загинуло двоє людей.

Як повідомили у прес-службі ДАІ у Львівській області, ДТП трапилося о 17.10 на залізничному переїзді у смт. Брюховичі, що під Львовом. Водій автомобіля Мерседес Е 230, проігнорувавши звуковий та світловий сигнали світлофора про наближення рухомого складу залізниці виїхав на колію, де відбулося зіткнення з локомотивом.

Від удару автомобіль протягнуло майже 100 метрів. Внаслідок ДТП на місці загинуло двоє чоловіків: водій та його пасажир. Дитину, яка була в салоні автомобіля, у важкому стані госпіталізовано у Львівську міську дитячу лікарню, що на вул. Пилипа Орлика. Зараз на місці ДТП працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує чому водій виїхав на колію.

Чоловік, що загинув у ДТП, був директором спортивної бази ФК "Карпати", дівчинка, яку госпіталізували, доводилась йому внучкою. За однією інформацією дитина перебувала в шоковому стані і серйозних ушкоджень не зазнала, за іншою версією очевидців, вона зазнала тілесних ушкоджень. Точний вік дитини поки що не відомий: від 8 до 11 років. Другий загиблий чоловік був працівником спортбази ФК "Карпати".

Окрім цього, у ДАІ повідомили, що сьогодні, 22 жовтня, о 12.00 працівники ДАІ разом з працівниками "Львівської залізниці" проводили обстеження та перевірку цього залізничного переїзду. Жодних порушень виявлено не було, звукова та світлова сигналізація працювали справно.

Нагадаємо, 45 людей загинули і 8 госпіталізовано в результаті зіткнення маршрутного пасажирського автобуса «Еталон» з локомотивом, що сталося вранці 12 жовтня біля Марганця Нікопольського району Дніпропетровської області. Серед загиблих – три дитини 7, 13 і 15 років. Водій автобуса також загинув. Усього в автобусі їхали 52 пасажири.

Ще троє людей загинули і одну госпіталізовано через зіткнення швидкої з локомотивом, що сталося 13 жовтня о 20:57 у селищі Тарасівка Києво-Святошинського району Київської області на регульованому залізничному переїзді перегону "Вишневе - Боярка" Південно-Західної залізниці.
 
Джерело інформації - ЗІК
Категорія: Кримінал | Переглядів: 739 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]