[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2014 » Березень » 31 » Перевірити наявність податкового боргу можна з власного комп’ютера
11:45
Перевірити наявність податкового боргу можна з власного комп’ютера

За допомогою  сервісу «Електронний кабінет платника податків»  представники бізнесу  отримали можливість не лише готувати, заповнювати, надсилати податкову звітність в електронному вигляді, а й отримувати дані про стан розрахунків з бюджетом, зокрема, інформацію  про наявність податкового боргу.

Ці  важливі  онлайн послуги полегшують взаємовідносини суб’єктів господарювання  з контролюючими органами.

Відтепер,  облік розрахунків платника податків з бюджетом ведеться окремо по кожному податку, збору. Для цього по кожному надходженню в органах Міндоходів відкривається персональна картка особового рахунку (КОР).

Компонент сервісу - «Розрахунки з бюджетом» надає можливість платнику переглянути інформацію щодо стану розрахунків з бюджетом по всіх відкритих КОР, зокрема,  інформацію про податковий борг, у розрізі податків, належних платнику до сплати, на задану дату та прогноз платежів до кінця поточного року, без витрат робочого часу на відвідування органів Міндоходів.

Нагадуємо, що для роботи з «Електронним кабінетом платника податків» необхідно мати електронний цифровий підпис (ЕЦП). В Калуші платники можуть отримати ЕЦП у Центрі обслуговування платників, який діє при Калуській ОДПІ і знаходиться за адресою: м. Калуш, вул.. В.Стуса,2, каб.№117.                   



 

Категорія: Суспільство | Переглядів: 536 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]