[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2014 » Березень » 13 » Оновлено державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій
10:24
Оновлено державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій

Ще 10 моделей додано до державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій. Загалом користувачам техніки запропоновано 101 модель реєстраторів, які  відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів доходів і зборів в електронній формі.

З повним переліком реєстраторів розрахункових операцій, які включені до Державного реєстру, можна ознайомитися на веб-порталі Міндоходів за посиланням: http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/94957.html.

Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій затверджено наказом Міністерства доходів і зборів України від 03.03.14 №169. 

Нагадаємо, з 1 січня 2014 року встановлено фінансову відповідальність суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції за товари (послуги), за неподання до органів Міндоходів відповідної звітності. А саме, звітності пов’язаної із застосуванням розрахункових книжок та копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків з РРО, дротовими або бездротовими каналами зв’язку (у разі обов’язковості її подання).

Відповідно до норм викладених у ст.120 Податкового кодексу України за неподання такої звітності встановлено штраф розміром десять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 170 гривень, у разі повторного застосування штрафних санкцій пов’язаних з неподанням або несвоєчасним поданням звітності протягом року сума штрафу зростає до 1020 гривень.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 587 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]