[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Червень » 20 » Наймолодші школярі в гостях у калуських міндоходівців
11:06
Наймолодші школярі в гостях у калуських міндоходівців

Центр обслуговування платників податків Калуської ОДПІ відчинив свої двері для наймолодших школярів Калуша. Під час шкільних канікул сюди завітали учні загальноосвітньої школи №4, яка знаходиться неподалік. Юні гості з цікавістю розглядали інформаційні стенди, облаштування центру.

Заступник начальника інспекції Любов Жаровська провела ознайомчу бесіду про роль і значення податків для держави та її громадян. Вона розказала  про зручності, які створені для платників податків – комфортні меблі, спеціальний столик на колесах для людей з обмеженими можливостями, інформаційні стенди із зразками заповнення документів, плазмові телевізори, використання Інтернету в поданні звітності. Після цього діти відвідали музей, який знаходиться в приміщенні інспекції -  оглянули колекцію грошових купюр та монет. Особливу зацікавленість викликала копія срібної гривні Київської Русі, яка була в обігу  тисячу років тому. З неабияким інтересом діти розглядали художні роботи своїх ровесників на податкову тематику.   

Дітям дуже сподобалося спілкування з міндоходівцями, вони  зацікавилися роботою податкової інспекції та обов’язково розкажуть про це своїм друзям. Школярі дружно подякували за цікаву екскурсію. Візит завершився у дружній веселій атмосфері. Працівники інспекції в свою чергу побажали приємних літніх канікул та з новими силами і наснагою повернутися до школи восени.

Категорія: Освіта | Переглядів: 729 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]