[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Червень » 28 » На Прикарпатті через сильні зливи люди залишилися без води та газу
23:06
На Прикарпатті через сильні зливи люди залишилися без води та газу
В ніч з 26 на 27 червня 2010 року внаслідок складних погодних умов (зливові дощі) в селі Ступків Коломийського району Івано-Франківської області водами річки Опрашина пошкоджено центральний водопровід, внаслідок чого припинено централізоване водопостачання мешканцям 4-х п’ятиповерхівок (близько 500 людей) селищі Отинія. Про це повідомила прес-служба МНС.

У селі Гвізд Надвірнянського району припинено газопостачання мешканцям 150 житлових будинків. У селищі Делятин Надвірнянського району через пошкодження газопроводу середнього тиску без газопостачання залишилося 120 приватних житлових будинків та психоневрологічний диспансер. У місті Косів в результаті зсуву грунту пошкоджено газопровід середнього тиску та припинено газопостачання до 115 житлових будинків.

Поблизу села Драгомирчани Тисменицького району на автошляху державного значення Мукачево-Львів стався підмив та обрушення двох сторін тимчасового мосту через річку Бистриця-Солотвинська. Відсутній проїзд до трьох населених пунктів (хутір Кохан Верховинського району, село Лужки Долинського району та село Зелена Надвірнянського району).
До ліквідації наслідків залучено 542 особи та 112 од. техніки, в тому числі від МНС 161 чол. особового складу та 43 од. техніки.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 589 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]