[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Жовтень » 28 » На період подання звітності по ЄСВ подовжено роботу Центру обслуговування платників при Калуській ОДПІ
13:35
На період подання звітності по ЄСВ подовжено роботу Центру обслуговування платників при Калуській ОДПІ

У зв’язку з наближенням граничного терміну подання Звіту про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та з метою забезпечення комфортних умов платникам податків, за вказівкою Головного управлінням Міндоходів в області подовжено роботу Центрів обслуговування платників .

Працівники калузької обєднаної державної податкової інспекції  по 21 жовтня цього року приймають звітність у будні дні з  9-00 год. до 20-00 год., та у суботу – до 16 – 00 год.

Звіт за вересень про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування потрібно подати не пізніше 21 жовтня 2013 року включно до органу Міндоходів. Суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України, які розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі «Реєстри» за адресою: http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/111543.html.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 452 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]