[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Липень » 5 » На нараді порушено земельні питання
12:33
На нараді порушено земельні питання
5 липня 2010 року у залі засідань райдержадміністрації відбулася розширена нарада голови райдержадміністрації Василя Качмара із сільськими головами, керівниками установ та організацій, начальниками управлінь і відділів райдержадміністрації.
 
В основному порушувались земельні питання. Про використання земельних ділянок підприємцями на території району розповіли начальник управління Держкомзему в Калуському районі Олег Кульбанський та Оксана Максимів, старший державний інспектор управління Держкомзему в Калуському районі.
 
Про виділення земельних ділянок в межах та за межами населених пунктів району доповів головний спеціаліст управління Держкомзему в Калуському районі Богдан Русинкевич.
 
Про нарахування і використання коштів сільськогосподарських і лісогосподарських втрат зазначила Барнич Наталія Іванівна, начальник відділу землеустрою управління Держкомзему в Калуському районі.
 
Заступник голови РДА Василь Турчин розповів про проведену роботу з благоустрою населених пунктів і відзначив, що двомісячник з благоустрою, який проводився відповідно до розпорядження голови ОДА, продовжений ще на 1 термін.
 
Тож вчергове районні керманичі нагадали сільським головам подбати про порядок в селах району. Адже тоді вже поганих господарів віник не омине…
 
Джерело інформації - Інтернет-представництво Калуської РДА
Категорія: Політика | Переглядів: 688 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]