[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2011 » Жовтень » 24 » На дорогах Івано-Франківська з'явився перший електромобіль
13:28
На дорогах Івано-Франківська з'явився перший електромобіль
В Івано-Франківську зареєстрували перший електромобіль. Про це УКРІНФОРМу повідомили в прес-службі ДАІ в області. Власник авто - 50-річний фермер і підприємець Роман Слободян.

Як розповідає Роман Слободян, авто китайського виробництва придбав для родини в Києві. Вага електромобіля 630 кг. Головна його перевага - проста і дешева заправка: 6-годинної зарядки акумулятора вистачає на 120 км пробігу містом.

"Тепер кожного ранку мені не треба вставати з думкою, де взяти 100 гривень на заправку авто", - зазначив власник. Він розповідає, що мріяв про електромобіль вже давно. До цього часу користувався електромопедом, електросамокатом та електровелосипедом.

Електромобіль, стверджує його власник, досить зручний для міста. Роман Слободян запевняє, що електромобілем можуть користуватись люди навіть без особливих навиків. Цей транспорт розвиває швидкість до 80 км на годину і має лише 2 педалі - газ і гальма. Свою обнову Роман Слободян вже вдосконалив. Замінив китайські деталі електромобіля на жигулівські. Водія засмучує лише те, що в авто є тільки одне місце для пасажира.
Категорія: Суспільство | Переглядів: 516 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]