[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Вересень » 19 » Масштабна реоганізація. На українських дорогах зросте кількість патрулів ДПС
23:48
Масштабна реоганізація. На українських дорогах зросте кількість патрулів ДПС
Через реорганізацію і розширення штатів Державтоінспекції на дорогах стане більше даішників.

У ДАІ почалася реорганізація, яка може привести до розширення штатів підрозділів Державтоінспекції. Про це виданню "Комерсант-Україна " повідомило джерело в ДАІ , інформує Цензор НЕТ .

За його словами, районні та міські відділи ДАІ виводять з підпорядкування міським та районним відділам міліції та перепідпорядковують безпосередньо обласним управлінням ДАІ, які входять до складу обласних управлінь МВС.

Міські та районні відділи ДАІ були передані у підпорядкування місцевим підрозділам МВС у 2011 році. Потім штат цих підрозділів був скорочений, що викликало невдоволення керівництва департаменту.

"У деяких підрозділах залишилося всього по 3-4 людини, що знизило здатність ДАІ впливати на ситуацію на дорогах, - розповів виданню співрозмовник в ДАІ.

Реорганізація, за його словами, дозволить поліпшити управління підрозділами. Не виключено також розширення штатів підрозділів ДАІ.

Правозахисник, автор книги "100 аргументів проти штрафів ДАІ" Володимир Караваєв скептично оцінює ефективність такої реорганізації.

"ДАІ необхідно приділити увагу якості організації дорожнього руху - наприклад , зайнятися ліквідацією пробок і причин їх виникнення. Просте збільшення штатів може не вирішити всіх проблем , оскільки організацією руху як і раніше будуть займатися небагато , зате на трасах в кущах співробітників ДАІ додасться " , - вважає Караваєв.
Категорія: Статистика | Переглядів: 648 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]