[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2013 » Грудень » 27 » Майже 99 відсотків калуських платників єдиного соціального внеску прозвітувалися в електронній формі
18:55
Майже 99 відсотків калуських платників єдиного соціального внеску прозвітувалися в електронній формі

По підсумках місячного звітування по єдиному соціальному внеску за листопад 1422 суб’єкти господарювання Калуша та Калуського району із 1437 або майже 99 відсотків   подали звітність в електронній формі. До прикладу, за жовтень в режимі он-лайн прозвітувалося 56 відсотків платників.

Про це повідомив представникам засобів масової інформації перший заступник начальника  Калуської ОДПІ Михайло Князевич.

Такого результату вдалося досягти внаслідок проведення роз’яснювальної роботи в засобах масової інформації та індивідуальної  роботи із кожним платником. Протягом грудня проводились щоденні навчання з платниками по поданню звітності в електронній формі. Така навчальна практика продовжуватиметься і надалі. У січні крім щомісячного звітування починається подання річної звітності платниками  єдиного соціального внеску, які не мають найманої робочої сили. Працівники податкової інспекції налаштовані на конструктивний діалог і порозуміння з такою категорією платників та сподіваються, що чергове подання звітності по єдиному соціальному внеску відбудеться не менш успішно.

Категорія: Статистика | Переглядів: 550 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]