[Калуський інформаційний портал ]
Головна » 2010 » Лютий » 20 » Кримінальні хроніки
19:31
Кримінальні хроніки
У місті крадуть мобілки…
 
Калуські правоохоронці розкрили пограбування, скоєне тиждень тому. Зловмисник у вечірній час відкрито заволодів мобільним телефоном перехожого. За підозрою у вчиненні грабежу затримано 26-річного калушанина. Перевіряється його причетність до інших кримінальних злочинів.

…а в селі — кролів.
 
 Нещодавно працівники Калуського РВ УМВС затримали чоловіків віком 32 і 33 років. Правоохоронці вважають, що вони причетні до двох крадіжок: на початку лютого в одному із сіл Калуського району із селянського господарства викрали шість кролів, а в іншого господаря зникли інструменти. Вирішується питання про обрання для чоловіків міри запобіжного заходу.
 
А хуліган — не юний…
 
Правоохоронці, їдучи на виклик в одне із калуських кафе, щоб вгамувати п’яного клієнта, напевне, аж ніяк не сподівалися, що людиною, яка влаштувала у приміщенні бару гармидер і намагається побити бармена, виявиться … 51-річний чоловік. Його затримали за хуліганство.

Чехія вислала в Україну калуського правопорушника.
 
З червня 2008 року міліція розшукувала 24-річного мешканця Калуша. Він разом з кількома іншими зловмисниками вчинив злочини, передбачені одразу двома статтями Кримінального кодексу України — грабіж, поєднаний з насильством і групове хуліганство. Правоохоронці тоді затримали всіх учасників кримінальної події за винятком одного, котрий встиг виїхати за межі України. Його було оголошено у міждержавний розшук. Наприкінці минулого року зусиллями Інтерполу і чеської поліції калушанина затримали і взяли під варту. 17 лютого в аеропорту Бориспіль зловмисника було передано конвою з міліції Івано-Франківщини і допроваджено на Прикарпаття.
 
У перехожого знайшли наркотики.
 
Минулого тижня працівники міліції на вулиці затримали чоловіка. Як виявилося, він не дарма видався їм підозрілим. У 23-річного безробітного місцевого мешканця вилучили 21 грам амфетаміну.
Категорія: Кримінал | Переглядів: 801 | Додав: info-kalush | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]